Producten

Tierrafino Pigment, 13 kleuren

19.36

Beschikbaar: Leverbaar

Kies een kleur: * 

Professional? Vraag hier uw offerte aan.

 • Tierrafino Pigment is een reeks kleurpigmenten die bedoeld zijn voor het kleuren van Tierrafino Stone Tadelakt. Het pigment kan ook worden gebruikt voor EcoWall Tadelakt en in combinatie met andere Tierrafino producten, zoals; Finish, Duro, T-Paint, Listro en I-Paint.

   

  Tierrafino Pigmenten zijn een reeks kleurpigmenten die bedoeld zijn voor het kleuren van Tierrafino Stone Tadelakt. Het pigment kan ook worden gebruikt voor EcoWall Tadelakt en in combinatie met andere Tierrafino producten, zoals; Finish, Duro, T-Paint en Dry-Paint. Tierrafino Pigment is een kalk-echte-pigment die daardoor ook geschikt zijn in combinatie met kalkproducten.

  Kleuren

  De pigmenten reeks is verkrijgbaar in 13 kleuren namelijk; Zwart Oxide, Titaan Wit, Pompeïaans Rood, Metaaloxide Rood, Mahonie, Kasseler Bruin, Oranje, Goud Oker, Perzisch Geel, Veronees Groen, Congo Groen, Kobalt Blauw kleur en Ultramarijn Blauw. Let op: gebruik Pigment Ultramarijn blauw niet in vochtige ruimtes.

  Verwerking

  Volg de instructies van het product waar Pigment aan toegevoegd wordt.

  Beschikbare afmetingen van Tierrafino Pigmenten

  Beschikbaar in een 500 gram plastic container, behalve Goud Oker deze kleur is leverbaar in een 250 gram plastic container.

  Voordelen

  • Gebruiksklaar in de verpakking.
  • Geurloos.
  • Pigment is kalk- en UV-bestendig.
  • Alle pigmenten zijn waterbestendig, behalve Ultramarijn blauw.
  • Doe-Het-Zelver/Professional.

  Tierrafino Pigment kopen?

  Kom met ons in contact als u meer informatie wenst te ontvangen over dit product. Contact opnemen kan door te bellen naar 0575 432 336 of te mailen naar info@eco-bouwmaterialen.nl.

  Wilt u de producten eerst in het echt bekijken? Breng dan een bezoekje aan onze showroom in Toldijk (dichtbij Zutphen).

  Productbladen:

  Additional information

  Weight0.7 kg