Producten

Leemtoevoeging Parelmoerzand 0.8 – 1.2 mm

32.79

Professional? Vraag hier uw offerte aan.

 • Tierrafino Effects zorgen voor verrassende effecten in uw leemstuc of leemverf. Tierrafino Effects is een verzameling van toevoegingen, geselecteerd door Tierrafino bedoeld voor de verrijking van Tierrafino Finish, Duro, Base en leemverf T-Paint.

  Effecten zijn vooral ontwikkeld voor de decoratieve verrijking van de diverse Tierrafino wand-afwerkingsproducten. De effects hebben echter ook invloed op de samenstelling van de producten.

  Stro is een vezel en de overige Effecten zijn zanden die krimpscheuren tegengaan. Als u een onregelmatig muuroppervlak wenst, gebruikt u Sienna Zand. Als u de wand wilt laten glinsteren, Tierrafino Parelmoer.

  Prijs op basis van 1 kg.

  Tierrafino Effects is een verzameling van toevoegingen, geselecteerd door Tierrafino bedoeld voor de verrijking van Tierrafino Finish, Duro, Base en leemverf T-Paint.

  Effecten zijn vooral ontwikkeld voor de decoratieve verrijking van de diverse Tierrafino wand-afwerkingsproducten. De effects hebben echter ook invloed op de samenstelling van de producten. Stro is een vezel en de overige Effecten zijn zanden die krimpscheuren tegengaan.

  Mogelijkheden Tierrafino Effects

  Wij verkopen de volgende Tierrafino Effects: Geel Sienna Zand 1,2 – 1,8 mm, Nero Ebano 1,2 – 1,8 mm, Zwart Glimmer 0,8 – 1,4 mm, Parelmoer 0,8 – 1,2 mm en Stro tot 15 mm.

  Verwerking

  Bepaal de hoeveelheid Effects die u toe wilt voegen. Meng Finish, Duro, Base of T-Paint volgens de instructies. Voeg nu Effects toe en meng goed door. Verwerk het product dan zoals aangegeven in de instructies van het betreffende product.

  Bewaaradvies: Effects kunnen droog en nat bewaard worden, behalve Stro, deze dient droog bewaard te worden.

  Beschikbare afmetingen & verbruik

  • verkrijgbaar per kilo.

  Tierrafino Effects kopen?

  Kom met ons in contact als u meer informatie wenst te ontvangen over dit product. Contact opnemen kan door te bellen naar 0575 432 336 of te mailen naar info@eco-bouwmaterialen.nl.

  Wilt u de producten eerst in het echt bekijken? Breng dan een bezoekje aan onze showroom in Toldijk (dichtbij Zutphen).

  Productbladen:

  Additional information

  Weight 1 kg