Producten

Big Bag Tierrafino Base S2 lichtbruin met stro, droog 1000kg/ 70m2

479.00

Beschikbaar: Leverbaar

De Tierrafino basisleem is geheel vernieuwd en verbeterd om te voldoen aan de nieuwe Duitse normering voor leempleisters. De nieuwe Tierrafino Base S2 lichtbruin verwerkt vlakker en strakker, hecht beter en hard sterker uit! Tierrafino Base is een basis leemstuc die dient als raap- en vertinlaag, alleen toepasbaar in het interieur. Basis leemstuc wordt veelal gebruikt in combinatie met leemfinish of leemverf. U kunt de basisleem ook gebruiken als eindafwerking van de wand, daardoor krijgt de wand een wat robuustere uitstraling.

Een big bag leem kunt u GRATIS afhalen in het distributiecentrum in Enter of wordt GRATIS verzonden bij een bestelling vanaf EUR 1.250,-*. De normale verzendkosten bedragen EUR 54.50 incl. BTW per pallet. * zie actievoorwaarden. Wilt u meer weten over dit product, graag deskundig advies of een afspraak maken? Neem dan contact met ons op via 0575 432 336 of info@eco-bouwmaterialen.nl. U bent ook van harte welkom in onze showroom om de producten in het echt te bekijken.

Leem heeft bijzondere kwaliteiten. Het is dampopen en kan daardoor vocht en warmte reguleren. Een vochtige ruimte zal minder klam aanvoelen omdat een teveel aan vocht geleidelijk door de leem wordt opgenomen en pas weer afgescheiden wordt als de ruimte droger is. Hiervoor is een laag met een een dikte van minimaal 1 a 1,2 cm op de muur nodig. Hoe dikker de leemlaag hoe meer profijt je hebt van de vocht en warmte circulatie.

Samenstelling:
Zand, klei en mogelijk stro.

Verpakking:
25 kg zak, 1.000 kg Big Bag en 1.200 kg Big Bag.

Let op! Bij de bezorging van een bigbag dient de europallet terug meegenomen te worden door de transporteur. Als dit niet mogelijk is, dan wordt deze achteraf nog in rekening gebracht.

Verbruik:
10 mm – 17 kg/m2. 15 mm – 25 kg/m2

Houdbaarheid:
Tierrafino Base in droge toestand is onbeperkt houdbaar.

Kleuren:
Verkrijgbaar in 3 soorten: Base bruin zonder stro, Base bruin met stro en Base rood met stro. Door het gebruik van aardpigmenten kunnen lichte kleurafwijkingen ontstaan tussen verschillende charges van dezelfde kleur.

Eigenschappen:
– Onbeperkte verwerkingstijd. 
– Doe-Het-Zelver/Professional. 
– Handmatige en machinale verwerking.
– Hardheid vergelijkbaar met kalkpleister. 
– Eenvoudig te repareren. 
– Damp-open. 
– Vocht- en warmteregulerend. 
– Anti-statisch. 
– Verkort nagalm. 
– Kleurecht. 
– Afval kan worden hergebruikt of weggegooid in de tuin.

Klik hier voor meer productinformatie over Tierrafino Base.

Een big bag leem kunt u GRATIS afhalen in het distributiecentrum in Enter of wordt GRATIS verzonden bij een bestelling vanaf EUR 1.000,-*. De normale verzendkosten bedragen EUR 54.50 incl. BTW per pallet.
* zie actievoorwaarden.

Additional information

Weight799 kg
1
0