Listro glansleemstuc

Duurzaam bouwen met leem
Duurzaam bouwen met leem
Duurzaam bouwen met leem
Duurzaam bouwen met leem
Duurzaam bouwen met leem
Duurzaam bouwen met leem
Duurzaam bouwen met leem

Listro glansleemstuc Dover Wit

22.5085.00
Duurzaam bouwen met leem

Listro glansleemstuc

Bent u op zoek naar een natuurlijke en bijzondere wandafwerking die een bijzonder accent geeft in uw woning, winkel, entrée of kantoor? Dan heeft Eco-bouwmaterialen Tierrafino Listro glansleemstuc voor u. Door de samenstelling van leem en was realiseert u een extreem glad oppervlak met een glanzend effect, zogenaamd Venetiaans stucwerk ofwel stucco lustro. Bij het opbrengen van het materiaal ontstaan subtiele kleurnuances door verschillen in diepte van de glans. Listro is geschikt voor binnenmuren, keukens, toiletten, houten meubelen en plafonds. U kunt hulp inschakelen van een stucadoor, maar voor een handige doe-het-zelver is het aanbrengen van Listro geen probleem. Het product wordt met een spaan in minimaal twee lagen aangebracht. Tijdens het aanbrengen van de tweede laag kunt u met tussenpozen het oppervlak polijsten met een plastic spaan. Op deze manier creëert u een prachtige glans. Voor een extra diepe glans is het mogelijk om een derde laag aan te brengen. Na twee dagen is het oppervlakte uitgehard. Om u hierbij te ondersteunen kunt u bij het product een videoinstructie, verwerkingshandleiding en andere technische informatie terugvinden. Maar zoals altijd geldt, oefening baart kunst! Wilt u meer informatie of het product graag zien, het team van Eco-bouwmaterialen staat voor u klaar! Bel ons op 0575 432336, mail via info@eco-bouwmaterialen.nl of bezoek onze showroom in Toldijk (nabij Zutphen).

Badkamer stucen met listro leemstuc

Listro is geschikt voor veel verschillende ruimtes in huis, waaronder ook de badkamer. Het voordeel van deze glansleemstuc is dat het vochtregulerend is. Voor de verwerking in een badkamer is het aan te raden om de listro glansleemstuc af te werken met een bijenwas. Op deze manier wordt het materiaal waterafstotend gemaakt, maar let op dit is niet hetzelfde als waterdicht, het is dus wel geschikt voor muren achter de wastafel of toilet, maar niet in de douche. Voor het stucen van een douche of vloer in de badkamer raden wij tadelakt of betonstuc aan. Deze materialen zijn wel volledig waterdicht.

Listro leemstuc aanbrengen

Listro glansleemstuc is aan te brengen in de standaard acht kleuren van Tierrafino. Dit zijn dover wit, delphi wit, romeins oker, djenné rood, Nassau oranje, Ayers rock, Iquitos groen en Gomera grijs. Deze kleuren zijn allemaal onderling mengbaar of in combinatie te gebruiken met pigmenten. Op deze manier is iedere kleur te realiseren en de mogelijkheden dus onbegrensd. Voor het aanbrengen van Listro leemstuc is het daarnaast aan te raden om te werken met goede gereedschappen voor meer zekerheid voor een mooi eindresultaat. De kunststof japanspaan in twee verschillende maten is hier uitermate geschikt voor en tevens uitgeroepen tot leembouw gereedschap van het jaar. Maak het gereedschap altijd schoon en leg ze niet in het water, op deze manier gaan ze het langste mee. Bekijk de uitgebreide instructievideo, verwerkingshandleiding en technische informatie bij de productinformatie. Eco-bouwmaterialen heeft alles in haar assortiment voor het aanbrengen van leemstuc, bekijk de producten en bestel direct via onze webshop.

9
0