Leemtoevoegingen

Leemtoevoegingen

Spannende effecten in uw leem! Tierrafino leemtoevoegingen zijn bedoeld voor de verrijking en verfraaiing van Tierrafino basis leem, leemfinish, duro en leemverf t-paint. Wilt u extra glinstering op uw wand, dan kunt u Tierrafino Parelmoer toevoegen. Als u een levendig muuroppervlak wenst, gebruikt u Sienna Zand of Rinkel Rood zand. Met Zwarte Glimmer gloeit uw wand bij dag- en lamplicht. En door stro toe te voegen krijgt uw stucwerk een subtiele structuur.

Verrassende effecten voor op uw muur

De beste manier om deze effects te bewaren is zowel droog als nat. Let op dit geldt niet voor stro, deze dient droog bewaard te worden.

Leemtoevoegingen kopen?

Bekijk dan het assortiment van Eco-bouwmaterialen en bestel direct uw isolatiemateriaal in de webshop. Wilt u de materialen graag met eigen ogen zien? Maak een afspraak en kom langs in onze showroom in Toldijk (vlakbij Zutphen).

U kunt met uw vragen bij de deskundigen van Eco-bouwmaterialen terecht. Zij geven u vrijblijvend advies en helpen u graag verder. Wij zijn telefonisch te bereiken op 0575 432 336 of per mail op info@eco-bouwmaterialen.nl

6
0