Gratis verzenden

Vanaf € 199,- in Nederland
* M.u.v. aanbieding big bag leem, OGB platen, Sono platen en Isohemp producten, hiervoor geldt geen gratis verzending. Voor overige isolatiematerialen en palletartikelen geldt gratis verzending vanaf EUR 1.500

Snelle levering

Binnen 3 werkdagen uw bestelling in huis

Klantenservice

Wij zijn elke werkdag telefonisch en per mail bereikbaar van 8.00 tot 17.00

Leemfinish

Tierrafino leemfinish 25kg

Oorspronkelijke prijs was: €76.35.Huidige prijs is: €66.10.
Leem
Out of stock!
Leem

Leemfinish

Wilt u aan de slag met leemfinish? Dan bent u hier aan het juiste adres! Eco Bouwmaterialen is expert op het gebied van leem en leemfinish en heeft al meer dan 15 jaar ervaring met het verwerken van leemproducten. Leemfinish is een uiterst bijzonder en praktisch product. Het is kleur en stuc in één en bestaat uit verschillende soorten zand en gekleurde klei. Dit zorgt voor een prachtige finish bij het afwerken en verfraaien van binnenmuren. Het bevat geen chemische toevoegingen of kleurpigmenten, waardoor de kleurechtheid, duurzaamheid en hechtcapaciteit allen natuurlijke eigenschappen zijn.

Wat is leemfinish?

Tierrafino en Yosima Finish is kleur en stuc in één en wordt toegepast waneer u de basisleem graag anders van kleur ziet. Het beschikt over vocht- en warmteregulerende eigenschappen, dit zorgt voor koelte in de zomer en warmte in de winter. Tevens zorgt leem voor een beter akoestiek wat de sfeer en klank in huis ten goede komt.

Toepassing van leemfinish

De finish kan worden toegepast bij het afwerken van binnenmuren, het zorgt voor een prachtig natuurlijk resultaat. Het wordt in een dunne laag van 2-3mm over de basisleem aangebracht. Een ondergrond van 1,5 – 3 cm basisleem zorgt voor een optimale (warmte- en vochtregulerende) werking.

Bij schuurwerk is de gewenste dikte van de finish 2 mm – 3,5 kg/m2. In geval van een glad gepleisterde wand is een dikte van 3 mm – 5 kg/m2 wenselijk.

De leemfinish kleuren

Leemfinish van Tierrafino is verkrijgbaar in acht mooie aardetinten:

  • Dover wit
  • Delphi wit
  • Romeins oker
  • Nassau oranje
  • Djenne rood
  • Ayers rock
  • Iquitos groen
  • Gomera grijs.

Ook de kleur mogelijkheden van Yosima zijn eindeloos!

Gezien alle kleuren onderling kunnen worden vermengd is het kleurenpallet van Tierrafino & Yosima zeer divers. Om tot de juist kleur te komen is het ook mogelijk om kleurpigmenten toe te voegen. Heeft u moeite met het maken van de juiste kleur keuze? In onze webshop kunt u kleurstalen bestellen maar u bent ook welkom in onze showroom waar verschillen kleurstalen te bekijken zijn.

Informatie en instructievideo’s

Informatie en instructievideo’s over hoe leemfinish en andere producten worden verwerkt en aangebracht kunt u terugvinden in onze webshop bij het desbetreffende product. Wanneer u meer informatie wenst kunt u natuurlijk ook contact met ons opnemen. Wij voorzien u graag van deskundig advies.

Alle benodigdheden

Diverse kleuren leemfinish, basis leemstuc en stucgereedschap, kortom alles wat een professionele stukadoor en de handige thuisklusser nodig heeft om aan te slag te gaan.

Kosten per product of m2

Is uw interesse gewekt en wilt u graag weten van de kosten zijn van de leemfinish? In de webshop van Eco-bouwmaterialen zijn de prijzen per product gemakkelijk terug te vinden. Mocht u een vrijblijvende offerte willen ontvangen dan is dat ook mogelijk. Onze leemfinish kleuren zijn uit voorraad leverbaar.

Bestel leemfinish in onze webshop

Bekijk het leemfinish assortiment van Eco Bouwmaterialen en bestel direct uw benodigdheden zoals een spaantje van Tierrafino of Yosima in de webshop! Wij zijn telefonisch te bereiken op 0575 432 336 of per mail op info@eco-bouwmaterialen.nl

Wilt u graag de leemfinish kleuren in het echt zien? Dan bent u van harte welkom in onze showroom in Toldijk (nabij Zutphen, Gelderland). Bij ons kunt u rekenen op deskundig advies, scherpe prijzen en een snelle levering.

4
De waardering van www.eco-bouwmaterialen.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 10.0/10 gebaseerd op 5 reviews.