Leemfinish

Leemfinish

Wilt u aan de slag met leemfinish? Dan heeft Eco-bouwmaterialen alles wat u nodig heeft! Diverse kleuren leemfinish, basis leemstuc, stuc spaan, wapeningsweefsel, kortom alles wat een professionele stukadoor nodig heeft om aan te slag te gaan met leemstuc. Leemfinish is een uiterst bijzonder en praktisch product. Het is kleur en stuc in één en bestaat uit verschillende soorten zand en gekleurde klei. Dit zorgt voor een prachtige finish bij het afwerken en verfraaien van binnenmuren. Het bevat geen chemische toevoegingen of kleurpigmenten, waardoor de kleurechtheid, duurzaamheid en hechtcapaciteit allen natuurlijke eigenschappen zijn. Meer informatie over dit product is ook terug te vinden in de verwerkingsinstructies en videos bij de productinformatie. Bekijk snel het aanbod in de webshop van Eco-bouwmaterialen. Een groot deel van het leem assortiment kan direct uit voorraad geleverd worden.

Leemstuc op kleur

Leemfinish wordt toegepast als de aangebrachte basis leemstuc niet de gewenste kleur heeft. Door een dun laagje van 2-3mm leemfinish aan te brengen transformeer je ieder oppervlakte in de gewenste kleur. Leemfinish van Tierrafino is verkrijgbaar in acht mooie aardetinten, zoals dover wit, delphi wit, romeins oker, nassau oranje, djenne rood, ayers rock, iquitos groen en gomera grijs. Alle leemfinish is onderling mengbaar en het is ook mogelijk om een groter kleurenpallet te verkrijgen door het toevoegen van pigmenten. In onze webhop kunt u de kleurenstalen kopen, maar u kunt ook in onze showroom terecht om verschillende stalen te bekijken.

Stucwerk op kleur kopen

Wilt u aan de slag met natuurlijk stucwerk en deze direct in de gewenste kleur kopen? Dan is de combinatie basis leemstuc met een leemfinish op kleur de juiste keuze. Na het aanbrengen van een laag basis leemstuc van ongeveer 7-10mm, kunt u op de basis leemstuc een dun laagje leemfinish in de gewenste kleur aanbrengen. Een ademende muur, direct in de gewenste kleur en u hoeft zelf niet meer aan de slag met verf! Bekijk nu ons uitgebreide aanbod van leemproducten in de webshop. Heeft u vragen? Dan staan de medewerkers van Eco-bouwmaterialen u graag te woord en geven u advies. Ons assortiment aan leemproducten is tevens in onze showroom te bekijken, u bent van harte welkom!