Duro fijnleemstuc

Duro fijnleemstuc

Als u geïnteresseerd bent in het toepassen van duro leemstuc in uw woning of kantoor, dan bent u bij Eco-bouwmaterialen aan het juiste adres. Wij ondersteunen u met advies, een uitgebreid assortiment en snelle levering. Het fijne aan Duro fijnleemstuc van Tierrafino is dat het kleur en stuc in één is voor gebruik binnenshuis. Deze leemstuc maakt uw muren levendig door een licht glinsterend effect met een frisse en strakke uitstraling. Duro is 100% natuurlijk en bestaat uit verschillende soorten zand, gekleurde klei en een natuurlijke binder met een korreldikte van 0 tot 0,7mm. De korrels van verschillende grootte zorgen voor dit extra levendige effect. Hoe onderscheidt Duro zich ten opzichte van de basis leemstuc of leemfinish? Door de dunnere en iets hardere stuclaag door onder andere de kleinere korrelgrootte. Het is net zoals de basis leem en leemfinish gemakkelijk en snel te verwerken. Gladde ondergronden dienen wel eerst voorbehandeld te worden met de contact fine hechtprimer. Heeft u vragen of wilt u graag advies, neem dan contact met ons op via 0575 432 336 of info@eco-bouwmaterialen.nl. Een kijkje nemen in onze showroom is ook mogelijk, bekijk onze openingstijden of plan uw bezoek door middel van het maken van een afspraak.

Tierrafino Duro leemstuc in verschillende kleuren

Tierrafino Duro leemstuc is verkrijgbaar in 8 zachte aardekleuren, zoals wit, okergeel, grijs, groen etc. De acht standaard basis kleuren, die als een rode draad door de gehele collectie van Tierrafino loopt, zijn onderling ook goed te mengen. Door toevoeging van pigment, stro, zand of parelmoer kunt u een persoonlijke touch aan dit stucwerk geven. U kunt de uitstraling van dit stucwerk nog verder naar uw hand zetten door te kiezen voor een grove, schuurwerk of glad gepleisterde afwerking. De mogelijkheden zijn dus onbegrensd. Bij dit product hebben wij een instructievideo toegevoegd, zodat u kunt zien hoe dit product verwerkt dient te worden en hoe het uiteindelijke eindresultaat er uit kan zien.

Tierrafino Duro leemstuc prijs per m2

Voor het aanbrengen van Duro leemstuc kunt u een stucadoor inschakelen, maar als u een handige en ervaren doe-het-zelver bent, dan kunt u gemakkelijk zelf aan de slag met leemstuc. Een stucadoor zal u een prijs per m2 geven voor het aanbrengen van leemstuc, normaal gesproken zijn dit de kosten voor de arbeid en materiaal in een. Als u zelf aan de slag gaat, dan kunt u simpel de prijs per m2 uitrekenen door de materiaalkosten bij elkaar op te tellen wat u nodig hebt voor het aantal te stucen m2. Denk aan de emmers Duro leemstuc, contact primer, basis leemstuc en gereedschap. Wij helpen u graag bij dit proces. Online ondersteuning kunt u vinden bij de producten in de vorm van verwerkingsinstructies, video ondersteuning en technische informatie.