Gratis verzenden

Vanaf € 199,- in Nederland
* M.u.v. aanbieding big bag leem, OGB platen, Sono platen en Isohemp producten, hiervoor geldt geen gratis verzending. Voor overige isolatiematerialen en palletartikelen geldt gratis verzending vanaf EUR 1.500

Snelle levering

Binnen 3 werkdagen uw bestelling in huis

Klantenservice

Wij zijn elke werkdag telefonisch en per mail bereikbaar van 8.00 tot 17.00

Scheidingswanden

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.

Kantoor

Een duurzamer kantoor is makkelijk te realiseren met de producten van Eco-bouwmaterialen. In de webshop van Eco-bouwmaterialen vindt u meerdere oplossingen om een duurzaam en aangenaam kantoor te realiseren. Denk bijvoorbeeld aan natuurlijke (geluids)isolatie, muren met leemstuc, natuurlijke verven, bureau- en geluidsschermen, plafondpanelen of Infrarood verwarming. Kortom, duurzaamheid op kantoor begint bij Eco-bouwmaterialen!

Akoestische isolatie voor op kantoor

Soms klinkt een kantoorruimte hol, is er veel nagalm, een echo of is men slecht verstaanbaar. Om deze aspecten te verbeteren, maar ook het decoratieve aspect niet uit het oog te verliezen kunnen akoestische panelen of schermen worden ingezet. Panelen, dividers en schermen die de akoestiek doen verbeteren zijn er in verschillende vormen, kleuren en afmetingen en kunnen zowel vrijstaand, op de wand of aan het plafond worden bevestigd. U kunt uw akoestische product zelf samenstellen. U kunt er zelfs voor kiezen om uw wandpaneel te laten bedrukken met uw logo of andere afbeelding. Kijk voor alle mogelijkheden en prijsinformatie in de webshop van Eco-bouwmaterialen.

Voordelen van een duurzaam kantoor

Wilt u graag het werkklimaat uw kantoor verbeteren en gezonder werken? Of wilt u graag besparen op het energieverbruik van uw kantoor? De voordelen van een duurzaam kantoor zetten wij graag voor u op een rijtje.

  • Lagere energiekosten
  • Minder geluidsoverlast
  • Gezonder werkklimaat
  • Warmte in de winter, koeler in de zomer
  • Prettige uitstraling van materialen

Duurzame kantoormaterialen kopen?

Ziet u ook de vele voordelen in van een groen en duurzaam kantoor en wilt u graag werken met akoestische isolatie en natuurlijke materialen? Wanneer u bij Eco-bouwmaterialen besteld, bent u verzekerd van kwaliteit en een snelle levering. Wij ondersteunen u graag waarnodig met vrijblijvend vakkundig advies, telefonisch of met een adviesgesprek in onze showroom. Eco-bouwmaterialen, uw partner voor een duurzaam kantoor!

Hoe kan ik mijn kantoor verduurzamen?

Het verduurzamen van u kantoor kan op verschillende manieren. Bij Eco-bouwmaterialen denken wij graag met u mee. Een kantoor of bedrijfsruimte waarbij een gezond, leef- werkklimaat word gecreëerd door middel van het gebruik van natuurlijke materialen draagt bij aan een fijne werksfeer. U kunt hier bij denken aan wanden met leemstuc of natuurverf, een duurzame keuze voor het verwarmen van de ruimte, natuurlijke thermische en/of geluidsisolatie of duurzame akoestische panelen en schermen.

Duurzame geluidsisolatie in bedrijfsruimtes

In een bedrijfsruimte of een kantoor is geluidsisolatie belangrijk. U wilt immers niet dat uw personeel hinder van elkaar heeft of afgeleid wordt van geluid van buiten of binnen. Een keuze voor natuurlijk akoestisch isolatiemateriaal is daarom een goede. Bij Eco-bouwmaterialen kunt u terecht voor diverse soorten geluidsisolatie. Ook is er keuze uit bureauschermen, scheidingswanden en andere akoestische panelen gemaakt van gerecylde materialen.

Hoe kan ik mijn thuiswerkplek verduurzamen?

Nu er veel wordt thuisgewerkt is het logisch dat u op u thuiswerkplek ook een prettige, gezonde werksfeer wil creëren. U kunt hier bij denken aan wanden met leemstuc of natuurverf, een duurzame keuze voor het verwarmen van de ruimte, natuurlijke thermische en/of geluidsisolatie of duurzame akoestische panelen en schermen.

0
De waardering van www.eco-bouwmaterialen.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 10.0/10 gebaseerd op 5 reviews.