Gratis verzenden

Vanaf € 199,- in Nederland
* M.u.v. aanbieding big bag leem, OGB platen, Sono platen en Isohemp producten, hiervoor geldt geen gratis verzending. Voor overige isolatiematerialen en palletartikelen geldt gratis verzending vanaf EUR 1.500

Snelle levering

Binnen 3 werkdagen uw bestelling in huis

Klantenservice

Wij zijn elke werkdag telefonisch en per mail bereikbaar van 8.00 tot 17.00

Akoestische panelen

Akoestische panelen

De D-serie akoestische panelen zijn gevuld met Métisse akoestische isolatie. Métisse is gemaakt van gerecycled katoen en heeft een akoestisch absorptievermogen van 95%. Hierdoor zijn deze panelen niet alleen zeer mooi, maar ook uiterst effectief en duurzaam. Geschikt voor wand en plafond.

Akoestische panelen bestellen?

Bekijk het assortiment van Eco-bouwmaterialen en bestel direct in de webshop. Wilt u de materialen graag met eigen ogen zien? Maak een afspraak en kom langs in onze showroom in Toldijk (vlakbij Zutphen).

U kunt met uw vragen bij de deskundigen van Eco-bouwmaterialen terecht. Zij geven u vrijblijvend advies en helpen u graag verder. Wij zijn telefonisch te bereiken op 0575 432 336 of per mail op info@eco-bouwmaterialen.nl

Hoe kan ik mijn kantoor verduurzamen?

Het verduurzamen van u kantoor kan op verschillende manieren. Bij Eco-bouwmaterialen denken wij graag met u mee. Een kantoor of bedrijfsruimte waarbij een gezond, leef- werkklimaat word gecreëerd door middel van het gebruik van natuurlijke materialen draagt bij aan een fijne werksfeer. U kunt hier bij denken aan wanden met leemstuc of natuurverf, een duurzame keuze voor het verwarmen van de ruimte, natuurlijke thermische en/of geluidsisolatie of duurzame akoestische panelen en schermen.

Duurzame geluidsisolatie in bedrijfsruimtes

In een bedrijfsruimte of een kantoor is geluidsisolatie belangrijk. U wilt immers niet dat uw personeel hinder van elkaar heeft of afgeleid wordt van geluid van buiten of binnen. Een keuze voor natuurlijk akoestisch isolatiemateriaal is daarom een goede. Bij Eco-bouwmaterialen kunt u terecht voor diverse soorten geluidsisolatie. Ook is er keuze uit bureauschermen, scheidingswanden en andere akoestische panelen gemaakt van gerecylde materialen.

Hoe kan ik mijn thuiswerkplek verduurzamen?

Nu er veel wordt thuisgewerkt is het logisch dat u op u thuiswerkplek ook een prettige, gezonde werksfeer wil creëren. U kunt hier bij denken aan wanden met leemstuc of natuurverf, een duurzame keuze voor het verwarmen van de ruimte, natuurlijke thermische en/of geluidsisolatie of duurzame akoestische panelen en schermen.

1
De waardering van www.eco-bouwmaterialen.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 10.0/10 gebaseerd op 5 reviews.