Kantoor

KANTOOR

Een duurzaam kantoor is makkelijk te realiseren met de producten van Eco-bouwmaterialen. In de webshop van Eco-bouwmaterialen vindt u meerdere oplossingen om een duurzaam en aangenaam kantoor te realiseren. Denk bijvoorbeeld aan leemstuc, een milieuvriendelijke stof met een uitstekend vochtregulerend, geluidsabsorberend en warmtevasthoudend vermogen. Wilt u het kantoor voorzien van een nieuwe frisse kleur? Gebruik dan de natuurlijke verven van Eco-bouwmaterialen, makkelijk te verwerken en nagenoeg geurloos, zodat het kantoor snel weer beschikbaar is zonder onaangename verfgeur. U kunt tevens bij ons terecht voor geluidsisolatie op kantoren. Eco-bouwmaterialen biedt meerdere oplossingen om de akoestiek in uw kantoor verder te optimaliseren. Denk aan geluidsisolatiemateriaal in wanden of plafonds, plafondpanelenwandpanelenroomdividersdeskdividersconcentratieschermen etc. Kortom, duurzaamheid op kantoor begint bij Eco-bouwmaterialen!

AKOESTISCHE ISOLATIE VOOR OP KANTOOR

Soms klinkt een kantoorruimte hol, is er veel nagalm, een echo of is men slecht verstaanbaar. Om deze aspecten te verbeteren, maar ook het decoratieve aspect niet uit het oog te verliezen kunnen akoestische panelen of schermen worden ingezet, dit heet akoestisch isolerenPanelendividers en schermen die de akoestiek doen verbeteren zijn er in verschillende vormen, kleuren en afmetingen en kunnen zowel vrijstaand, op de wand of aan het plafond worden bevestigd. U kunt uw akoestische product zelf samenstellen. U kunt er zelfs voor kiezen om uw wandpaneel te laten bedrukken met foto of print. Kijk voor alle mogelijkheden en prijsinformatie in de webshop van Eco-bouwmaterialen.

MAATREGELEN VOOR EEN DUURZAAM KANTOOR

Wilt u graag het werkklimaat uw kantoor verbeteren en gezonder werken? Of wilt u graag besparen op het energieverbruik van uw kantoor? Bekijk dan onderstaand de mogelijkheden om uw kantoor te verduurzamen.

  • Breng Métisse isolatiemateriaal aan, dit materiaal is sterk geluidsisolerend tot wel 95% geluidsabsorberend;
  • Verhoog de rc waarde van uw kantoor en bespaar op uw energiekosten door wanden, vloeren en/of plafond te isoleren met natuurlijk isolatiemateriaal, bijvoorbeeld minerale wol;
  • Verbeter het werkklimaat door de wanden of het plafond te voorzien van leemstuc;
  • Verbeter de akoestiek, verminder contactgeluid en creëer meer rust door het plaatsen van roomdividers, deskdividers etc.;
  • Door toepassing van natuurlijke isolatie is het kantoor beter beschermd tegen winterkou en zomerhitte;

DUURZAAMHEID OP KANTOOR

Ziet u ook de vele voordelen in van een groen en duurzaam kantoor en wilt u graag werken met akoestische isolatie en natuurlijke materialen? Wanneer u bij Eco-bouwmaterialen besteld, bent u verzekerd van kwaliteit en een snelle levering. Wij ondersteunen u graag waarnodig met vrijblijvend vakkundig advies, telefonisch of met een adviesgesprek in onze showroom. In onze showroom kunt u diverse materialen bekijken en desgewenst een proefstukje meenemen. Een warmtebeeldmeting met een warmtebeeldcamera behoort ook tot de mogelijkheden. Eco-bouwmaterialen heeft kwaliteit en service hoog in het vaandel staan. Bekijk nu ons uitgebreide assortiment aan duurzaam materialen in onze webshop. Eco-bouwmaterialen, uw partner voor een duurzaam kantoor!

8
0