U hebt geen items in uw winkelwagen.

Positie
Van hoog naar laag sorteren
Foto-tabel Lijst
10 per pagina

3 artikel(en)

 1. VRK isolatie ECO-D-serie scheidingswand

  € 320,00

  De D-serie room dividers zijn gevuld met Métisse akoestische isolatie. Métisse is gemaakt van gerecycled katoen en heeft een akoestisch absorptievermogen van 95%.
  Hierdoor zijn deze room dividers niet alleen zeer mooi, maar ook uiterst effectief en duurzaam. Verkrijgbaar in 14 uni kleuren en 12 melange kleuren, zie kleurenkaart.

  Vergeet niet de voetsteunen behorend bij de Eco-D scheidingswanden te bestellen.

  Meer info
 2. VRK isolatie Eco-focus concentratiescherm

  € 165,00

  De eco-focus schermen: concentratiescherm en akoestisch paneel in één. Het kindvriendelijke concentratiescherm bestaat voor het grootste gedeelte uit "Metisse", een hoogwaardig absorptiemateriaal vervaardigd uit gerecyclede kleding. Deze akoestische kern is afgewerkt met een luxe stoffering die eenvoudig schoon te houden is. Deze combinatie van zachte materialen zorgt ervoor dat het concentratiescherm licht van gewicht, gemakkelijk in gebruik en uiterst kindvriendelijk is. De schermen zijn in 6 standaard kleuren leverbaar, zie kleurenkaart.

  Heeft u vragen, wilt u graag deskundig advies of een totaal offerte, neem dan contact met ons op via 0575 432 331 of info@eco-bouwmaterialen.nl.

  Meer info
 3. VRK isolatie ECO-D-serie desk divider

  € 185,00

  De D-serie desk dividers zijn gevuld met Métisse akoestische isolatie. Métisse is gemaakt van gerecycled katoen en heeft een akoestisch absorptievermogen van 95%.
  Hierdoor zijn deze desk dividers niet alleen zeer mooi, maar ook uiterst effectief en duurzaam. Verkrijgbaar in 14 uni kleuren en 12 melange kleuren, zie kleurenkaart.

  Vergeet niet de bevestigingen behorend bij de Eco-D desk dividers te bestellen.

  Meer info
Positie
Van hoog naar laag sorteren
Foto-tabel Lijst
10 per pagina

3 artikel(en)

Alle prijzen op deze webshop zijn inclusief 21% BTW.