Producten

Rajasil TKP traskalkpleister binnen en buiten 25kg/ 1,7m2

18.3519.75

Clear

Professional? Vraag hier uw offerte aan.

 • Rajasil TKP is een traskalkpleister voor raaplagen op oude ondergronden, zoals monumenten Is geschikt voor binnen en buiten. Dit product kunt u afwerken met KFIP fijn schuur-/gladpleister.

  Dit product heeft een levertijd van 1-2 weken.

   

  Rajasil TKP is een traskalkpleister voor stucafwerking voor historische gebouwen en monumenten. Technostuc Rajasil TKP is een hydraulische kalkpleister met tras voor gevels van oud metselwerk bij kerken, monumenten, oude boerderijen, etc. Dit product kunt u afwerken met Rajasil KFIP fijn schuur-/gladpleister.

  Rajasil TKP traskalkpleisters worden veel in de restauratie en renovatie gebruikt omdat ze zeer goed samengaan met de veelal zachte oude stenen en de zachte kalkhoudende metselmortels. Ook in de nieuwbouw vinden TKP traskalk mortels steeds meer hun weg door de positieve eigenschappen van traskalk.

   

  Verwerking

  Indien dikkere lagen worden aangebracht zal in meerdere lagen moeten worden gewerkt waarbij steeds de onderste laag opgeruwd en volledig uitgehard dient te zijn.
  Alle types TKP zijn handmatig verwerkbaar, TKP Middel is echter ook machinaal verwerkbaar. Tevens kunnen er op wens zeer fijne vlas-vezels aan de TKP worden toegevoegd waardoor de kans op scheurvorming in de pleisterlaag wordt geminimaliseerd.

  De tras-kalk aangebracht op gevels kan worden afgewerkt met verschillende finish-lagen uit het assortiment, zoals met fijn schuurwerk van Rajasil KFIP. TKP FIJN kan als schuurwerk worden opgeleverd (filsen). Om de stuclaag tegen weersinvloeden te beschermen dient deze met natuurlijke silicaatverf te worden afgewerkt.

  Beschikbare afmetingen

  Rajasil TKP is leverbaar in 2 types korrelgroottes:

  • Middel 3,5 mm; laagdikte 8 tot 15mm.
  • Fijn 1,5 mm; laagdikte 5 tot 10mm.

  Verkrijgbaar in een 25 kg verpakking, te gebruiken voor circa 1,7 m2.

  Rajasil TKP kopen?

  Kom met ons in contact als u meer informatie wenst te ontvangen over dit product. Contact opnemen kan door te bellen naar 0575 432 336 of te mailen naar info@eco-bouwmaterialen.nl.

  Wilt u de producten eerst in het echt bekijken? Breng dan een bezoekje aan onze showroom in Toldijk (dichtbij Zutphen).

  Productbladen:

  Additional information

  Weight25 kg