Producten

Rajasil SP4 saneerpleister 20kg/ 2,7m2

49.55

Professional? Vraag hier uw offerte aan.

 • Rajasil SP4 saneerpleister is de beste en meest veelzijdige saneerpleister op de markt. Lichtgewicht, vezelversterkt, éénlagig verwerkbaar en sufaat bestendig.

  Dit product heeft een levertijd van 1-2 weken.

  Rajasil SP4 saneerpleister wordt gebruikt bij diverse problemen met loslatend stucwerk. Dit kan zijn van bijvoorbeeld een oude kerk, monumentaal pand of oude boerderij door vocht, zouten of nitraten. Dit is kwalitatief de beste saneerpleister in de markt.
   

  Rajasil SP4 kan binnen en buiten worden toegepast als éénlagige saneerpleister van 20 tot 40mm of als meerlagige saneerpleister op vochtig en met zout of nitraten belast metselwerk. Rajasil SP4 is waarschijnlijk de intelligentste saneerpleister in de markt met een grote dampdoorlatendheid en zeer hoge poriën-aandelen voor het bufferen van zouten.

  Kleuren

  Verkrijgbaar in de kleur wit.

  Verwerking

  Kan veelal zonder grondering verwerkt worden. Laagdikte tot 4 cm in één laag. Bindt snel af, met een hoge scheurbestendigheid en hoge witgraad.

  Ongekend hoog porienaandeel voor zoutbuffering. Voorzien van HyTer technologie voor hoge waterafstotendheid en tegelijk een hoge dampdoorlatendheid.
  WTA gecertificeerd voor toepassing bij monumentale gebouwen. Het product is machinaal verwerkbaar en heeft een zeer laag verbruik per m2.

  Beschikbare afmetingen

  Verkrijgbaar in een verpakking van 20 kg, te gebruiken voor circa 2,7 m2.

  Rajasil SP4 saneerpleister kopen?

  Kom met ons in contact als u meer informatie wenst te ontvangen over dit product. Contact opnemen kan door te bellen naar 0575 432 336 of te mailen naar info@eco-bouwmaterialen.nl.

  Productbladen:

  Additional information

  Weight 20 kg