Producten

Rajasil KLP lichtgewicht kalkpleister voor o.a. strobalenbouw 25kg/ 2,3m2

28.90

Professional? Vraag hier uw offerte aan.

 • Rajasil light kalkpleister hydraulisch; ideaal voor strobalen bouw! Rajasil KLP kan binnen en buiten worden toegepast als raaplaag op lichte ondergronden zoals strobalen, maar ook op isolerende stenen en lichtgewicht metselwerk. Rajasil KLP bestaat grotendeels uit witkalkhydraat, hydraulische kalk en minerale lichtgewicht toeslagstoffen en kan handmatig en machinaal verwerkt worden.

  Rajasil KPL is geschikt voor het bouwen met strobalen. Bouwen met stro is milieu-vriendelijk, energiezuinig en levert tevens een prettig woonklimaat op. Om de strobalen tegen weer en wind te beschermen gebruikt u deze spanningsarme, super lichtgewicht kalkpleister.

  Rajasil KLP kan binnen en buiten worden toegepast als raaplaag op lichte ondergronden zoals strobalen, maar ook op isolerende stenen en lichtgewicht metselwerk. Dit product bestaat grotendeels uit witkalkhydraat, hydraulische kalk en minerale lichtgewicht toeslagstoffen en kan handmatig en machinaal verwerkt worden.

   

  Verwerking

  Bij het bepleisteren van de gevels dient er aandacht geschonken te worden aan het ademende karakter van stro. Stro moet kunnen ademen, er mag dus geen gebruik gemaakt worden van bijv. kunststofgebonden stucpleisters en muurverflagen die dit kunnen verhinderen.

  De aangeraden laagdikte is 8 tot 10mm en maximaal 30mm; dit in meerdere lagen aanbrengen.

  Beschikbare afmetingen

  Verkrijgbaar in een 25 kg verpakking, te gebruiken voor circa 2,3 m2.

  Rajasil KPL lichtgewicht kalkpleister kopen?

  Kom met ons in contact als u meer informatie wenst te ontvangen over dit product. Contact opnemen kan door te bellen naar 0575 432 336 of te mailen naar info@eco-bouwmaterialen.nl.

  Wilt u de producten eerst in het echt bekijken? Breng dan een bezoekje aan onze showroom in Toldijk (dichtbij Zutphen).

  Productbladen:

  Additional information

  Weight 25 kg