Producten

Rajasil MLP gevelstucwerk 25kg/ 2,1m2

14.40

Professional? Vraag hier uw offerte aan.

 • Rajasil MLP gevelstucwerk is een prettige en lichte raapmortel voor gevels.

  Dit product is direct uit voorraad leverbaar.

  Mineraal gevelstucwerk van hoge kwaliteit, gemakkelijk en licht te verwerken. Rajasil MLP is een lichtgewicht pleister voor gevels van metselwerk, beton, kalkzandstenen en lichte bouwstenen. Geschikt voor zowel voor buiten en binnen.

  Verwerking

  Rajasil MLP wordt toegepast als raaplaag op minerale ondergronden. Rajasil MLP is een soepele pleister op basis van kalkhydraat, met iets cement en minerale lichtgewicht toeslagstoffen. Dit levert een pleister op die zich zowel handmatig als machinaal uitermate prettig laat verwerken en geschikt is voor vele ondergronden. In een wereld waar tijd schaars is moet men over stucmaterialen kunnen beschikken waarmee men vlot kan werken en die geschikt zijn voor meerdere ondergronden.

  Rajasil MLP is zo’n pleister die zonder veel problemen of voorbehandelingen op verschillende minerale ondergronden kan worden toegepast. Zo hoeft normaal zuigend metselwerk niet voorbehandeld te worden, slechts voorbenatten met leidingwater is voldoende. Dit scheelt arbeid en kosten. Rajasil MLP wordt in laagdiktes van 8 tot 20mm aangebracht. De maximale totaaldikte is 30mm. Op gladde en betonnen ondergronden dient eerst een hechtlaag (kamlaag) te worden aangebracht van Technostuc Heck K+A of Rajasil SPB.

  Deze gevelstucwerk is machinaal verwerkbaar. Op alle metselwerkondergronden, kalkzandsteen en beton. Hardt spanningsarm uit. Ook geschikt voor badkamers en keukens.

  Beschikbare afmetingen

  Verkrijgbaar in een 25 kg verpakking en te gebruiken voor circa 2,1m2.

  Rajasil MLP gevelstucwerk kopen?

  Kom met ons in contact als u meer informatie wenst te ontvangen over dit product. Contact opnemen kan door te bellen naar 0575 432 336 of te mailen naar info@eco-bouwmaterialen.nl.

  Productbladen:

  • Rajasil heeft een uitgebreid assortiment aan kalk-stucproducten, Rajasil MLP.

  Additional information

  Weight 25 kg