Gratis verzenden

Vanaf € 199,- in Nederland
* M.u.v. aanbieding big bag leem, OGB platen, Sono platen en Isohemp producten, hiervoor geldt geen gratis verzending. Voor overige isolatiematerialen en palletartikelen geldt gratis verzending vanaf EUR 1.500

Snelle levering

Binnen 3 werkdagen uw bestelling in huis

Klantenservice

Wij zijn elke werkdag telefonisch en per mail bereikbaar van 8.00 tot 17.00

Kalkfinish

Kalkfinish

Een van de zuiverste kalksteensoorten van Europa wordt gewonnen in de Zwitserse Alpen. De ongeëvenaarde hoge kwaliteit komt tot uiting in een kalksteen met 98% calciumcarbonaat, zonder enige onzuiverheden. Dit maakt deze kalk geschikt voor de voedingsmiddelenindustrie, drinkwaterbehandeling en voor extreem gezonde wandbekleding met een zeer hoge mate van helderheid. Verbrande kalk staat al sinds de oudheid bekend als een uitstekend bouwmateriaal voor metselmortel, gips en verf. Zo gebruikten de Romeinen kalkpleister en kalkverf om de mooiste fresco’s in kathedralen en villa’s te maken. Ze wisten ook dat kalk de meest natuurlijke en beste manier was om schimmel uit woonruimtes te verwijderen. Haga Natuurkalk zet deze oude traditie voort met moderne kalkproducten. De stucmaterialen en kleuren zijn volledig gemaakt zonder chemische toevoegingen. Wanden afgewerkt met natuurlijke kalk kunnen blijven ademen en hebben een natuurlijke desinfecterende werking. Dit voorkomt schimmelgroei in huis en creëert moderne en gezonde oppervlakken zonder kunstmatige toevoegingen.

Eco-bouwmaterialen heeft deze kwalitatieve kalkfinish van Haga in het assortiment. U kunt kiezen voor de Calkosit 0,5mm of de Hagasit 1mm. Beide worden in een laagdikte van 2-3mm aangebracht. De Calkosit is tevens op kleur verkrijgbaar.

De voordelen van kalkfinish

• 100% natuurlijk materiaal
• zuivere kalkpleister & kalkverf
• schimmelwerend
• soepele en prettige verwerking
• hoge opbrengst
• diffusie-open & vochtregulatie
• aangenaam binnenklimaat
• voor vele ondergronden
• voor kelders en badkamers
• aangenaam woonklimaat

Kalkfinish direct bestellen?

Bekijk het assortiment van Eco-bouwmaterialen en bestel direct in de webshop. Wilt u de materialen graag met eigen ogen zien? Maak een afspraak en kom langs in onze showroom in Toldijk (vlakbij Zutphen).

U kunt met uw vragen bij de deskundigen van Eco-bouwmaterialen terecht. Zij geven u vrijblijvend advies en helpen u graag verder. Wij zijn telefonisch te bereiken op 0575 432 336 of per mail op info@eco-bouwmaterialen.nl

5
De waardering van www.eco-bouwmaterialen.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 10.0/10 gebaseerd op 5 reviews.