Producten

HAGA HBF biologische tegellijm 25kg/ 23m2

97.95

Beschikbaar: Leverbaar

Professional? Vraag hier uw offerte aan.

 • Haga HBF is een biologische tegellijm op basis van kalk en witte cement, geschikt voor vele soorten keramische en natuursteen tegels zowel op de wanden als de vloer. Op vrijwel alle ondergronden, onder andere gips gebonden ondergronden.

  Dit product heeft een levertijd van 1-2 weken.

  Haga HBF is een biologische tegellijm op basis van kalk en witte cement, geschikt voor vele soorten keramische en natuursteen tegels. De tegellijm is zowel op de wanden als de vloer toe te passen. Te gebruiken op vrijwel alle ondergronden, onder andere op gips gebonden ondergronden.

  Verwerking

  Haga HBF is te gebruiken voor binnen en in badkamers. Deze tegellijm is tevens te combineren met vloer- en wandverwarming. Te gebruiken op stabiele raaplagen van kalk, cement, beton, cement- en anhydrietvloeren, Fermacell, watervaste gipsplaten, cementplaten etc.

  Nieuwe stuclagen en cementvloeren dienen minimaal 3 weken oud te zijn. Sterk zuigende, zandende of poederende ondergronden kunt u het beste voorbehandelen met HAGA silicaatgrondering.

  Beschikbare afmetingen van Haga HBF

  • Verkrijgbaar in een 25 kg verpakking, te gebruiken voor circa 23 m2.

  Voordelen

  • Zowel voor binnen als badkamers.
  • Biologisch.
  • Te combineren met vloer- en wandverwarming.

  Haga HBF biologische tegellijm kopen?

  Kom met ons in contact als u meer informatie wenst te ontvangen over dit product. Contact opnemen kan door te bellen naar 0575 432 336 of te mailen naar info@eco-bouwmaterialen.nl.

  Wilt u de producten eerst in het echt bekijken? Breng dan een bezoekje aan onze showroom in Toldijk (dichtbij Zutphen).

  Additional information

  Weight25 kg