Producten

HAGA kalkfinish Hagasit 2-3mm 25kg/ 10m2

88.00

Professional? Vraag hier uw offerte aan.

 • HAGA kalkfinish Hagasit is een zeer fijn verwerkbare kalk fijnschuurpleister voor binnen en buiten. Het geeft een kenmerkend wolkig effect.

  De HAGA kalkfinish Hagasit is een zeer prettig verwerkbare en weersbestendige kalkfinish voor fijn schuurwerk. Het product is geschikt voor binnen en buiten.

  Verwerking & toepassing

  Toepasbaar op minerale ondergronden zoals verschillende soorten stucwerk, beton, gevelisolatie etc. Op gips, gipskartonplaten en fermacell voorbehandelen met Haga grof mineraal grondering. Bij sterk zuigende ondergronden dient Haga diepgrondeer fijn te worden toegepast. Geschikt voor binnen en buiten, geeft in kleur een kenmerkend wolkig effect.

  Bio kalkfinishes kunnen worden toegepast op vele verschillende ondergronden. De ondergronden kunnen minerale pleisterlagen zijn, maar ook gipspleister, gipsvezel, gipskarton platen of basispleisterlagen van natuurlijke isolatiesystemen voor buiten en binnen.

  Verschillende soorten kalkfinishes:

  Calkosit – Decoratieve kalkfinish-pleister kant-en-klaar in een emmer. Op basis van putkalk of vette kalk voor binnen en buiten geschikt. Kleuren: ca. 200 kleuren conform HAGA kleurenwaaier. Voor binnentoepassing is de Calkosit 0,5 kalkfijnpleister als matte stucfinish of als glanzend stucco met zeepwas-laag. Geeft een bijna fluwelen uitstraling van uw wanden. Ademend en weersbestendig. Ook geschikt voor buiten stucwerk.

  Stucco – zeer smeuïge kalkfinish op basis van putkalk/vette kalk voor een exclusieve glanzende Venetiaanse marmer-look op de wanden. Verwerking kant-en-klaar uit de emmer, voor minerale stuclagen zoals HBG en HBE. In vele kleuren verkrijgbaar. Ook toepasbaar op gipsstuc, gipskarton en –vezelplaten middels KVG minerale grondering. Niet geschikt voor douchehoeken.

  Bio-edelputz – kalk edelpleister in kleur, toepasbaar binnen en buiten. Ideaal als weersbestendige finish van gevels. Prettig en soepele kalkpleister in poedervorm voor zeer fijn schuurwerk. Geeft een mediterraan, licht wolkig effect. Kan ook binnen als fijn schuurwerk worden toegepast op allerlei ondergronden van stucwerk tot gipsplaten. Vele kleuren mogelijk.

  Beschikbare afmetingen

  Verkrijgbaar in een 25 kg verpakking, te gebruiken voor circa 10m2.

  HAGA kalkfinish Hagasit kopen?

  Kom met ons in contact als u meer informatie wenst te ontvangen over dit product. Contact opnemen kan door te bellen naar 0575 432 336 of te mailen naar info@eco-bouwmaterialen.nl.

  Wilt u de producten eerst in het echt bekijken? Breng dan een bezoekje aan onze showroom in Toldijk (dichtbij Zutphen).

  Productbladen:

  Additional information

  Weight25 kg