Gratis verzenden

Vanaf € 199,- in Nederland
* M.u.v. aanbieding big bag leem, OGB platen, Sono platen en Isohemp producten, hiervoor geldt geen gratis verzending. Voor overige isolatiematerialen en palletartikelen geldt gratis verzending vanaf EUR 1.500

Snelle levering

Binnen 3 werkdagen uw bestelling in huis

Klantenservice

Wij zijn elke werkdag telefonisch en per mail bereikbaar van 8.00 tot 17.00

Kalk

KALKSTUC

Al meer dan 15 jaar is Eco-bouwmaterialen specialist in het toepassen van producten zoals kalkstuc en kalkverf. Kalk is een 100% natuurlijk materiaal wat net zoals leem ook zorgt voor een aangenaam woon- en leefklimaat. Kalk is damp-open en door de hoge PH-waarde van kalk krijgen schimmels geen kans. Kalk is dus ook zeer geschikt voor vochtige ruimtes (kelders, badkamers etc.) en op andere plaatsen waar de kans op schimmel groter is.

Toepassen kalkstuc

Kalk is in veel situaties en op veel verschillende ondergronden toe te passen, zoals metselwerk, beton, renovatie, restauratie, isolatiesystemen binnen en buiten en te combineren met Infrarood verwarming verwerkt in de stuclaag. De damp-openheid van kalk zorgt ervoor dat teveel vocht uit de lucht wordt opgenomen en deze bij een lage luchtvochtigheid weer wordt afgegeven. Deze eigenschap staat het materiaal tevens in staat om gebruikt te worden in combinatie met natuurlijk isolatiemateriaal. Eco-bouwmaterialen heeft kalkproducten van  Tierrafino, Rajasil, Haga en Auro in het assortiment. Bij ieder product staat nauwkeurig beschreven hoe, waar en wanneer deze het beste kan worden toegepast. Bekijk direct het totale kalk assortiment inclusief alle gereedschappen en toebehoren in de webshop van Eco-bouwmaterialen.

Kalkstuc voor binnen en buiten

Als gevelpleisterwerk wordt kalk al honderden jaren gebruikt tegen weersinvloeden. Vroeger werden ook uit hygiënisch oogpunt de muren aan de binnenkant van een woning voorzien van kalk. Kalkstuc is dus geschikt voor uw binnen- en buitenmuren. Eco-bouwmaterialen heeft kalkpleisters voor binnen en buiten van diverse merken in het assortiment. Kalkstuc is ook perfect te combineren in het geval u uw woning op een natuurlijke wijze wilt isoleren. De kalkstuc van Rajasil (KLP) is uitermate geschikt bij de toepassing van strobalenbouw. Wilt u graag weten wat de prijs is van kalkstuc of kalkpleister? In de webshop van Eco-bouwmaterialen kunt u gemakkelijk de prijzen van kalk per product of per m2 raadplegen en berekenen hoeveel materiaal u nodig heeft voor uw project. Wilt u graag dat wij met u meedenken? Geen probleem, de klantenservice staat u graag bij met deskundig advies.

Kalkverf voor binnen en buiten

Kalkverf is geschikt om binnen en buiten toe te passen en wordt gekenmerkt door uitstekende eigenschappen zoals dampdoorlatendheid, het tegengaan van schimmelvorming en het neutraliseren van geurtjes. Tegenwoordig is kalkverf in vele kleuren verkrijgbaar, er is altijd een kleur die bij uw interieur past. In de webshop van Eco-bouwmaterialen kunt u verschillende soorten kalkverven kopen, de prijzen bekijken en berekenen hoeveel u nodig heeft.

Kalkverf en kalkstuc kopen?

Bent u van plan om kalk in uw woning of kantoor toepassen en wilt u graag kalkstuc of kalkverf kopen? In de webshop van Eco-bouwmaterialen vindt u alles wat u nodig heeft om te werken met kalk. Als u graag deskundig advies wilt, dan kunt u altijd vrijblijvend contact opnemen met de deskundige klantenservice van Eco-bouwmaterialen. Wij zijn telefonisch via 0575 432 336 of via e-mail info@eco-bouwmaterialen.nl bereikbaar. Ook bent u van harte welkom om een afspraak te maken in onze showroom in Toldijk (nabij Zutphen) om de producten te bekijken en al uw vragen te stellen.

Wat is kalkstuc?

Kalk is een 100% natuurlijk materiaal wat net zoals leem ook zorgt voor een aangenaam woon- en leefklimaat. Als gevelpleisterwerk wordt kalk al honderden jaren gebruikt tegen weersinvloeden. Ook wordt kalkstuc voor binnenmuren gebruikt. Kalk is damp-open en door de hoge PH-waarde van kalk krijgen schimmels geen kans. Kalk is dus geschikt voor vochtige ruimtes (kelders, badkamers etc.) en op andere plaatsen waar de kans op schimmel groter is. De damp-openheid van kalk zorgt ervoor dat teveel vocht uit de lucht wordt opgenomen en deze bij een lage luchtvochtigheid weer wordt afgegeven. Eco-bouwmaterialen.nl heeft kalkproducten van Kerakoll, Rajasil en Haga in het assortiment. Wilt u uw kalkmuren kleur geven? Maak dan gebruik van kalkverf.

Op welke ondergrond kan kalkstuc worden aangebracht?

Kalkstuc is in veel situaties en op veel verschillende ondergronden toe te passen, zoals metselwerk, beton, renovatie, restauratie, isolatiesystemen binnen en buiten en te combineren met elektro infrarood verwarming verwerkt in de stuclaag. Eco-bouwmaterialen heeft kalkproducten van RajasilHaga en Auro in het assortiment. Bij ieder product staat nauwkeurig beschreven hoe, waar en wanneer deze het beste kan worden toegepast. Kalkstuc is ook perfect te combineren in het geval u uw woning op een natuurlijke wijze wilt isoleren. De kalkstuc van Rajasil (KLP) is uitermate geschikt bij de toepassing van strobalenbouw.

Twijfelt u over of de ondergrond? Wij geven u bij Eco-bouwmaterialen graag deskundig advies.

Hoe kalkstuc aan te brengen?

In de meeste gevallen wordt kalkstuc in poedervorm in zakken geleverd en dient u het zelf aan te mengen met water om zo een subtantie te krijgen die u kan aanbrengen op de gewenste ondergrond. Elk product is net even anders daarom raden wij u aan goed de product informatie te lezen. Bij Eco-bouwmaterialen.nl kunt u ook terecht voor alle benodigden stucmaterialen.

 

Wat kost kalkstuc per m2?

Wij verkopen diverse merken kalkstuc zoals  Kerakoll, Rajasil en Haga. Deze merken hebben ieder zo zijn natuurijke kwaliteiten en verschillen ook daarom van prijs. Op onze webshop staat bij elk product de prijzen duidelijk aangegeven.

Heeft u nog vragen of wilt u advies? Neem dan contact op met onze deskundige klantenservice. U kunt ons bereiken op 0575 432 336 of mailen naar info@eco-bouwmaterialen.nl. Wilt u de producten eerst in het echt bekijken? Breng dan een bezoekje aan onze showroom in Toldijk (dichtbij Zutphen).

45
De waardering van www.eco-bouwmaterialen.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 10.0/10 gebaseerd op 5 reviews.