Kalkstuc

Tierrafino Contact primer

45.0085.00
Basis leemstuc
Gereedschap & toebehoren

KALKSTUC

Door al meer dan 15 jaar te werken met natuurlijke producten zoals kalk is Eco-bouwmaterialen specialist in het werken met kalkkalkstuc en kalkverf. Kalk is een 100% natuurlijk materiaal wat net zoals leem ook zorgt voor een aangenaam woon- en leefklimaat. Kalk is damp-open en door de hoge PH-waarde van kalk krijgen schimmels geen kans. Kalk is dus geschikt voor vochtige ruimtes (kelders, badkamers etc.) en op plaatsen waar de kans op schimmel groter is. De damp-openheid van kalk zorgt ervoor dat teveel vocht uit de lucht wordt opgenomen en deze bij een lage luchtvochtigheid weer wordt afgegeven. Deze eigenschap staat het materiaal tevens in staat om gebruikt te worden in combinatie met natuurlijk isolatiemateriaal. Kalk is in veel situaties en op veel verschillende ondergronden toe te passen, zoals metselwerk, beton, renovatie, restauratie, isolatiesystemen binnen en buiten en te combineren met elektro infrarood verwarming verwerkt in de stuclaag. Eco-bouwmaterialen heeft kalkproducten van TierrafinoRajasilHaga en Auro in het assortiment. Bij ieder product staat nauwkeurig beschreven hoe, waar en wanneer deze het beste kan worden toegepast. Bekijk direct het totale kalk assortiment inclusief alle gereedschappen en toebehoren in de webshop van Eco-bouwmaterialen.

KALKSTUC VOOR BINNEN EN BUITEN

Als gevelpleisterwerk wordt kalk al honderden jaren gebruikt tegen weersinvloeden. Vroeger werden ook uit hygiëne oogpunt de muren aan de binnenkant van een woning voorzien van kalk. Eco-bouwmaterialen heeft kalkpleisters voor binnen en buiten van TierrafinoRajasil en Haga in het assortiment. Kalkstuc is ook perfect te combineren in het geval u uw woning op een natuurlijke wijze wilt isoleren. De kalkstuc van Rajasil (KLP) is uitermate geschikt bij de toepassing van strobalenbouw. Wilt u graag weten wat de prijs is van kalkstuc/kalkpleister? In de webshop van Eco-bouwmaterialen kunt u gemakkelijk de prijzen van kalk per product of per m2 raadplegen en berekenen hoeveel materiaal u nodig heeft voor uw project.

KALKVERF VOOR BINNEN EN BUITEN

Kalkverf is geschikt om binnen en buiten toe te passen en wordt gekenmerkt door uitstekende eigenschappen zoals dampdoorlatendheid, het tegengaan van schimmelvorming en het neutraliseren van geurtjes. De standaard kleur van kalkverf is wit, maar deze is makkelijk op kleur te brengen door gebruik te maken van Auro 350 mengkleuren voor kalkverf. De kalk mengkleuren zijn verkrijgbaar in zeven standaard kleuren en Voor meer kleurvariatie is het mogelijk om de kleuren ook ondeling te mengen voor een nog breder kleurenpalet, kijk voor meer informatie op de kleurenkaart. In de webshop van Eco-bouwmaterialen kunt u verschillende soorten kalkverven kopen, de prijzen bekijken en berekenen hoeveel u nodig heeft. Onderstaand een greep uit ons assortiment:

  • Auro 344 professionele witte kalkverf voor binnen en buiten;
  • Auro 345 witte kalk structuurverf voor binnen op muren en plafonds;
  • Auro 751 witte zijde matte kalk caseïne voor binnen;
  • Auro 326 veegvaste witkalk voor binnen;
  • En nog veel meer!

KALKVERF OF KALKSTUC KOPEN?

Bent u van plan om kalk in uw woning of kantoor toepassen en wilt u graag kalkstuc of kalkverf kopen?. In de webshop van Eco-bouwmaterialen vindt u alles wat u nodig heeft om te werken met kalk, ook voorstrijk voor kalkwapeningsweefsel etc. Als u graag deskundig advies wilt, dan kunt u altijd vrijblijvend contact opnemen met de deskundigen van Eco-bouwmaterialen. Deze zijn telefonisch via 0575 432 336 of via e-mail info@eco-bouwmaterialen.nl bereikbaar. Ook bent u van harte welkom om een afspraak te maken in onze showroom in Toldijk (nabij Zutphen, Gelderland) om (aan de hand van bouwtekeningen) alle mogelijkheden door te nemen. Bij Eco-bouwmaterialen kunt u rekenen op deskundig advies, scherpe prijzen en een snelle levering. Eco-bouwmaterialen, specialist in natuurlijk bouwen!

42
0