Producten

Isovlas Reno interieur

69.00

Beschikbaar: Leverbaar

Kies hier de gewenste afmeting: * 

Kies hier uw profiel

Isovlas Reno interieur is een na-isolatie voor binnenhuis renovatie. Het is een flexibele isolatie uit vlas op een harde, buigzame en stootvaste onderplaat, de luxe zichtzijde. Door de overmaat dicht het uiterst flexibele isolatiepakket alle hoeken en gaten.

Wilt u meer weten over bovenstaand product, wilt u graag deskundig advies, een totaal offerte of een afspraak maken? Neem dan contact met ons op via 0575 432 336 of info@eco-bouwmaterialen.nl. U bent ook van harte welkom in onze showroom.

 

Isovlas Reno interieur is een na-isolatie voor binnenhuisrenovatie en beschermd tegen kou, warmte en geluid. Het flexibele isolatievlas is bevestigd op een harde, buigzame en stootvaste onderplaat, de luxe zichtzijde. Doot de overmaat dicht het alle hoeken en gaten. Isovlas Reno Interieur werkt snel en gemakkelijk. Bovendien is het op geen enkele manier van invloed op de gezondheid; géén irritatie aan ogen, huid of luchtwegen.

Eigenschappen
– Heeft een harde, stootvaste onderplaat (witte zichtzijde) die enigzins flexibel is, zodat deze gemakkelijk en straksluitend tussen de gordingen klemt.
– Is ARBO-vriendelijk: zagen is niet nodig.
– Is gemakkelijk en mooi op maat te maken. Met alleen een (stanley)mes, dus zonder zwaar gereedschap. Je hoeft alleen de harde toplaag in te snijden.
– De isolatie is tot 20cm oversize induwbaar.
– Nauwelijks afval bij verwerking.
– Vormt zich vanzelf om bestaande leidingen op het dakbeschot en om buizenstelsels; het isolatiepakket laat zich indrukken.
– Het isolatiepakket heeft overmaat en vult zelfs de kleinste hoeken en gaten, hierdoor geen koudebruggen, inwendige condensatie, wel een optimale temperatuur- en geluidsisolatie.
– Rust op stalen hoeklijnen die, zonder verlijming, snel en eenvoudig worden gemonteerd.
– Gemakkelijke plaatsing van de allerlaatste plaat in tegenstelling tot platen met harde isolatie.

Voordelen
– Winterwarm, zomerkoel.
– Natuurlijke isolatie.
– Stootvaste en afwasbare onderplaat.
– Geluidsisolerend.
– Vochtregulerend.
– Bio based product.
– Positieve CO2 balans.

Klik hier voor meer informatie over Isovlas Reno Interieur.
Klik hier voor meer productinformatie over Isovlas isolatie.

Meer informatie

Gewicht16 kg