U hebt geen items in uw winkelwagen.

Homatherm isolatie

Eco-bouwmaterialen is gespecialiseerd in natuurlijk isolatiemateriaal, zoals houtvezel en cellulose isolatie. Als u specifiek op zoek bent naar natuurlijk isolatiemateriaal bent u bij Eco-bouwmaterialen aan het juiste adres. Wij bieden een uitgebreide assortiment van Homatherm. Homatherm is een Europese fabrikant van hoogwaardige duurzame natuurlijke isolatie, waaronder houtvezel en cellulose. Duurzaamheid en milieubescherming staan bij de productie van Homatherm producten op de eerste plaats. Bekijk direct het volledige assortiment in de webshop van Eco-bouwmaterialen. Heeft u vragen over de toepassing van Homatherm isolatie? Neem dan contact op met de experts van Eco-bouwmaterialen via 0575 432 331 of info@eco-bouwmaterialen.nl. Ook bent u van harte welkom in onze showroom in Toldijk (nabij Zutphen, Gelderland) om onze producten in het echt te bekijken.

Positie
Van hoog naar laag sorteren
Foto-tabel Lijst
9 per pagina

2 artikel(en)

Positie
Van hoog naar laag sorteren
Foto-tabel Lijst
9 per pagina

2 artikel(en)

Isoleren met Homatherm

Wanneer u op zoek bent naar natuurlijke isolatie, is de isolatie van Homatherm uitermate geschikt. Homatherm heeft een uitgebreid assortiment isolatiematerialen en voor ieder isolatievraagstuk een oplossing. Homatherm is geschikt voor isolatie binnen en buiten, voor het isoleren van daken, vloeren, spouw, wanden, bepleisterde buitengevels en aan de binnenzijde isoleren van de buitenmuur. Ook is de isolatie zeer geschikt voor nieuwbouw en houtskeletbouw. Homatherm isolatiesystemen garanderen een duurzame en kwalitatieve isolatie en een uitstekend leefcomfort.

Voordelen duurzame isolatiematerialen

Duurzame isolatiematerialen, zoals houtvezel en cellulose isolatie, waarborgen een diffusie-open, duurzame en kwalitatieve isolatie en garanderen een uitstekend leefcomfort. De voordelen van natuurlijke isolatie kort op een rijtje:

  • Aangenaam leefklimaat;
  • Damp-open;
  • Vochtregulerend;
  • Thermisch isolerend;
  • Winterwarm en zomerkoel;
  • Geluidsisolerend;
  • Vuurbestendig;

Homatherm isolatie kopen?

Bent u overtuigd van de duurzame bouwmaterialen van Eco-bouwmaterialen en wilt u Homatherm isolatie kopen? Bekijk dan het assortiment van Eco-bouwmaterialen en bestel direct uw isolatiemateriaal in de webshop! Bij Eco-bouwmaterialen heeft u een ruime keuze aan isolatiemateriaal, u kunt kiezen voor cellulose, houtvezel isolatiemateriaal, hennep isolatiemateriaal, vlas isolatiemateriaal, schapenwol isolatiemateriaal en katoen isolatiemateriaal. Wilt u de materialen graag zien, kom dan langs in onze showroom. U kunt met uw vragen ook telefonisch bij de deskundigen van Eco-bouwmaterialen terecht. Zij geven u vrijblijvend advies en helpen u graag verder. Wanneer u bij Eco-bouwmaterialen besteld, bent u verzekerd van een snelle levering. Eco-bouwmaterialen, alles voor natuurlijk isoleren!

Alle prijzen op deze webshop zijn inclusief 21% BTW.