U hebt geen items in uw winkelwagen.

Positie
Van hoog naar laag sorteren
Foto-tabel Lijst
9 per pagina

Artikelen 1 tot 9 van 37 in totaal

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
Positie
Van hoog naar laag sorteren
Foto-tabel Lijst
9 per pagina

Artikelen 1 tot 9 van 37 in totaal

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Bestwood houtvezel

Eco-bouwmaterialen is gespecialiseerd in natuurlijk isolatiemateriaal, zoals houtvezel isolatie. Als u specifiek op zoek bent naar houtvezel isolatiemateriaal bent u bij Eco-bouwmaterialen aan het juiste adres. Wij bieden het complete en uitgebreide assortiment van BestWood Schneider houtvezelisolatie aan. BestWood Schneider is een Europese fabrikant van hoogwaardige duurzame houtvezelisolatie met productievestigingen in zuid Duitsland. Duurzaamheid en milieubescherming staan bij de productie van BestWood Schneider producten op de eerste plaats. De houtvezel isolatieplaten worden gemaakt van houtafval uit eigen houtfabriek. Bekijk direct het volledige assortiment in de webshop van Eco-bouwmaterialen. Heeft u vragen over de toepassing van BestWood Schneider isolatie? Neem dan contact op met de experts van Eco-bouwmaterialen via 0575 432 336 of info@eco-bouwmaterialen.nl. Ook bent u van harte welkom in onze showroom in Toldijk (nabij Zutphen, Gelderland) om de producten in het echt te bekijken.

Isoleren met Bestwood Houtvezel

Wanneer u op zoek bent naar natuurlijke isolatie, is houtvezel isolatie van Bestwood uitermate geschikt. Bestwood heeft een uitgebreid assortiment isolatiematerialen en voor ieder isolatievraagstuk een oplossing. Bestwood is geschikt voor isolatie binnen en buiten, voor het isoleren van daken, vloeren, spouw, wanden, bepleisterde buitengevels en aan de binnenzijde isoleren van de buitenmuur. Ook is houtvezel isolatie zeer geschikt voor nieuwbouw en houtskeletbouw. Bestwood isolatiesystemen garanderen een duurzame en kwalitatieve isolatie en een uitstekend leefcomfort. 

Voordelen duurzame isolatiematerialen

Duurzame isolatiematerialen, zoals houtvezel isolatie, waarborgen een diffusie-open, duurzame en kwalitatieve isolatie en garanderen een uitstekend leefcomfort. De voordelen van natuurlijke isolatie kort op een rijtje:

 • Aangenaam leefklimaat;
 • Damp-open;
 • Vochtregulerend;
 • Thermisch isolerend;
 • Winterwarm en zomerkoel;
 • Geluidsisolerend;
 • Vuurbestendig;

Houtvezel isolatie kopen?

Bent u overtuigd van de duurzame bouwmaterialen van Eco-bouwmaterialen en wilt u houtvezel isolatie kopen?. Bekijk dan het assortiment van Eco-bouwmaterialen en bestel direct uw isolatiemateriaal in de webshop! Bij Eco-bouwmaterialen heeft u een ruime keuze aan isolatiemateriaal, u kunt kiezen voor houtvezel isolatiemateriaal, hennep isolatiemateriaal, vlas isolatiemateriaal, schapenwol isolatiemateriaal en katoen isolatiemateriaal. Wilt u de materialen graag zien, kom dan langs in onze showroom. U kunt met uw vragen ook telefonisch bij de deskundigen van Eco-bouwmaterialen terecht. Zij geven u vrijblijvend advies en helpen u graag verder. Wanneer u bij Eco-bouwmaterialen besteld, bent u verzekerd van een snelle levering. Eco-bouwmaterialen, alles voor natuurlijk isoleren!

Alle prijzen op deze webshop zijn inclusief 21% BTW.