Gratis verzenden

Vanaf € 199,- in Nederland
* M.u.v. aanbieding big bag leem, OGB platen, Sono platen en Isohemp producten, hiervoor geldt geen gratis verzending. Voor overige isolatiematerialen en palletartikelen geldt gratis verzending vanaf EUR 1.500

Snelle levering

Binnen 3 werkdagen uw bestelling in huis

Klantenservice

Wij zijn elke werkdag telefonisch en per mail bereikbaar van 8.00 tot 17.00

ThermoNatur

Out of stock!
Dakisolatie

Thermonatur

Bij Eco-bouwmaterialen hebben wij ook de ThermoNatur jute en hennep isolatie in ons assortiment. Een uitstekende vervanger voor flexibele houtvezelisolatie, katoenisolatie of vlasisolatie. De ThermoNatur isolatie is een flexibele natuurisolatie voor daken, gevels, scheidingswanden en verdiepingsvloeren gemaakt van jute en/of hennep vezels. Deze jute vezels zijn gemaakt als een upcyclingproduct uit éénmalig gebruikte jute zakken en is daarnaast ook volledig recyclebaar. De hennep vezels zijn snelgroeiende planten. Industriele hennep-houtvezels zijn zeer slijtvast, stevig en duurzaam. Hennep behoeft geen chemische behandeling tegen schimmel of ongedierte. Hennep isoleert uitstekend, heeft een goede vochthuishouding en wordt overtollig condensvocht snel afgevoerd. Met een hoge thermische isolatiewaarde, hoge geluidsisolatie, hoog vochtregulerend vermogen en de makkelijke verwerking is de thermo natur het perfecte materiaal om uw huis te isoleren.

NatureFlex heeft een zeer hoge geluidswerende werking. Beduidend hoger dan van minerale wol of vlasisolatie (ca. 10-20 kg/m3). Natuurlijke NatureFlex houtvezelisolatiedekens betekent geen jeuk, huid-uitslag of eczeem door de verwerking. Geen inademing van schadelijke deeltjes tijdens de verwerking. Het laat zich eenvoudige op maat snijden of zagen met een handmes of alligator elektrozaag.

Bestel direct uw Thermonatur in onze webshop

Bent u overtuigd van werking van de duurzame en natuurlijke isolatie van Eco-bouwmaterialen en wilt u Thermonatur isolatie kopen? Bekijk dan het assortiment van Eco-bouwmaterialen en bestel direct uw isolatiemateriaal in de webshop. Wilt u de materialen graag met eigen ogen zien? Maak een afspraak en kom langs in onze showroom in Toldijk (vlakbij Zutphen).

U kunt met uw vragen bij de deskundigen van Eco-bouwmaterialen terecht. Zij geven u vrijblijvend advies en helpen u graag verder. Wij zijn telefonisch te bereiken op 0575 432 336 of per mail op info@eco-bouwmaterialen.nl

1
De waardering van www.eco-bouwmaterialen.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 10.0/10 gebaseerd op 5 reviews.