Producten

Pro Clima Tescon Vana Tape

29.00119.10

Professional? Vraag hier uw offerte aan.

 • Tescon Vana is een alround tape voor het luchtdicht maken van constructies, zowel binnen als buiten. Dit tape kan onder andere worden gebruikt voor het luchtdicht maken van de Intello damprem.

   

  Pro Clima Tescon Vana is een alround tape voor het luchtdicht maken van constructies, zowel binnen als buiten. Dit tape kan onder andere worden gebruikt voor het luchtdicht maken van de Intello damprem.

  All­round-kleef­band voor bin­nen en bui­ten, 6 maan­den vol­le­dig weers­be­sten­dig. Met goed aan­sluit­ba­re vlies­dra­ger, met de hand af­scheur­baar. Ook over­pleis­ter­baar.

  Toepassingsgebieden

  • Bin­nen: lucht­dich­te ver­lij­ming van dam­p­rem­men en lucht­dich­tings­ba­nen even­als lucht­dich­te houtplaten en houtvezelplaten.
  • Bui­ten: lucht­dich­te ver­lij­ming van bui­ten­dak­se en re­no­va­ties­dam­p­rem­men en lucht­dich­tings­ba­nen.

  Op welke ondergronden toepasbaar?

  Maak de on­der­grond voor het ver­kle­ven stof­vrij met be­hulp van een be­zem, stof­doek of pers­lucht. Ver­lij­ming op be­vro­ren on­der­gron­den is niet mo­ge­lijk. Er mo­gen geen af­sto­ten­de stof­fen op de te ver­lij­men ma­te­ri­a­len aan­we­zig zijn (bijv. vet­ten of si­li­co­nen). On­der­gron­den moe­ten vol­doen­de droog en dra­gend zijn.

  Ver­lij­min­gen en aan­slui­tin­gen zijn mo­ge­lijk op ge­schaafd en ge­lakt hout, har­de kunst­stof­fen of me­taal (bijv. bui­zen, ra­men enz.), har­de hout­pla­ten (spaan-, OSB- en BFU-, MDF- en hout­ve­zel-on­der­dak­pla­ten). Be­ton- of pleis­ter­on­der­gron­den mo­gen niet stoffen

  Voordelen

  • Zeer zekere bevestiging;
  • Waterproof;
  • Gemakkelijke te verwerken.

  Pro Clima Tescon Vana Tape kopen?

  Kom met ons in contact als u meer informatie wenst te ontvangen over onze producten. Contact opnemen kan door te bellen naar 0575 432 336 of te mailen naar info@eco-bouwmaterialen.nl.

  Productbladen:

  Additional information

  Weight 1 kg