Gratis verzenden

Vanaf € 199,- in Nederland
* M.u.v. aanbieding big bag leem, OGB platen, Sono platen en Isohemp producten, hiervoor geldt geen gratis verzending. Voor overige isolatiematerialen en palletartikelen geldt gratis verzending vanaf EUR 1.500

Snelle levering

Binnen 3 werkdagen uw bestelling in huis

Klantenservice

Wij zijn elke werkdag telefonisch en per mail bereikbaar van 8.00 tot 17.00

Mineraal isolatie

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.

Mineraal isolatie

Minerale isolatie platen zijn bijzonder geschikt als isolatielaag aan de binnenzijde van buitengevels. Door het gebruik kan de warmte-isolatie en daarmee de behaaglijkheid aanzienlijk worden verhoogd.

Minerale isolatieplaten laten zich flexibel toepassen op allerlei gebieden. Als het gaat om isolatie aan de binnenzijde van gevels, kunt u onder meer denken aan:

  • renovatie van bestaande woningen,
  • renovatie van historische, monumentale panden,
  • renovatie van utilitaire gebouwen zoals scholen, zorginstellingen, religieuze bouwwerken en sociale inrichtingen,
  • renovatie van kantoorgebouwen.

Ook is het daarnaast prima geschikt voor toepassing in nieuwbouwprojecten. Bijvoorbeeld de isolatie van wanden in gemeenschappelijke gangen, hallen en trappenhuizen van apartementsgebouwen.

Bestel direct uw mineraalisolatie in onze webshop

Bent u overtuigd van werking van de duurzame en natuurlijke isolatie van Eco-bouwmaterialen en wilt u mineraal isolatie kopen? Bekijk dan het assortiment van Eco-bouwmaterialen en bestel direct uw isolatiemateriaal in de webshop. Wilt u de materialen graag met eigen ogen zien? Maak een afspraak en kom langs in onze showroom in Toldijk (vlakbij Zutphen).

U kunt met uw vragen bij de deskundigen van Eco-bouwmaterialen terecht. Zij geven u vrijblijvend advies en helpen u graag verder. Wij zijn telefonisch te bereiken op 0575 432 336 of per mail op info@eco-bouwmaterialen.nl

0
De waardering van www.eco-bouwmaterialen.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 10.0/10 gebaseerd op 5 reviews.