Gratis verzenden

Vanaf € 199,- in Nederland
* M.u.v. aanbieding big bag leem, OGB platen, Sono platen en Isohemp producten, hiervoor geldt geen gratis verzending. Voor overige isolatiematerialen en palletartikelen geldt gratis verzending vanaf EUR 1.500

Snelle levering

Binnen 3 werkdagen uw bestelling in huis

Klantenservice

Wij zijn elke werkdag telefonisch en per mail bereikbaar van 8.00 tot 17.00

Métisse isolatiemateriaal

Métisse PMA katoen isolatie 45kg/m3, pallet

932.83963.50
Actie!
Out of stock!

Métisse RRT katoen isolatie 20kg/m3, pallet

500.26552.02
Actie!

Métisse PRT katoen isolatie 20kg/m3, pallet

401.33463.99
Actie!

Métisse PM katoen isolatie 25kg/m3, pallet

361.58388.69
Actie!
Out of stock!
Akoestische isolatie
Akoestische isolatie
Akoestische isolatie
Akoestische isolatie
Out of stock!
Akoestische isolatie

METISSE KATOEN ISOLATIE

Eco-bouwmaterialen heeft een breed assortiment natuurlijke en duurzame isolatiematerialen, waaronder Métisse isolatie. Doordat Eco-bouwmaterialen al meer dan 15 jaar werkt met natuurlijke isolatiematerialen kunnen wij u , waarnodig, deskundig adviseren. Naast Métisse katoen isolatie biedt Eco-bouwmaterialen u een ruime keuze aan isolatiemateriaal, zoals hennep isolatie, houtvezel isolatie, schapenwol isolatie en vlas isolatie. Wanneer u dus op zoek bent naar duurzame en milieuvriendelijke isolatie bent u bij Eco-bouwmaterialen aan het juiste adres. Bekijk snel het complete aanbod in de webshop. Wilt u graag het isolatiemateriaal in het echt bekijken, bezoek dan onze showroom in Toldijk (nabij Zutphen, Gelderland).

ISOLEREN MET KATOEN ISOLATIE

Wanneer u op zoek bent naar natuurlijke isolatie, is katoen isolatie uitermate geschikt. Métisse is een duurzame oplossing voor dakisolatie, wandisolatie en vloerisolatie. Op het gebied van geluidsisolatie heeft Métisse een aantal producten die sterk geluidsisolerend zijn, tot wel 95%. De hoogwaardige katoen isolatie van Metisse wordt gemaakt van oude ingezamelde kleding en is DUBOkeur gecertificeerd. Metisse isolatie is zeer vormvast, flexibel en sterk en is verkrijgbaar in platen en rollen. Het voordeel van Metisse isolatie is dat u geen extra damprem hoeft aan te brengen. Door het gebruik van natuurlijke en damp-open isolatiematerialen wordt uw woning energiezuiniger en verbeterd u uw leefklimaat. Goed voor uzelf, maar ook voor uw portemonnee!

VOORDELEN DUURZAME ISOLATIEMATERIALEN

Duurzame isolatiematerialen, zoals katoen isolatie, brengen veel voordelen met zich mee. Niet alleen het milieu is bij duurzame isolatiematerialen gebaat, maar u ook! De voordelen van de natuurlijke isolatiematerialen van Métisse bij Eco-bouwmaterialen op een rij:

  • Sterk geluidsisolerend tot wel 95% geluidsabsorberend;
  • Aangenaam leefklimaat;
  • Damp-open;
  • Vochtregulerend;
  • Weerstand tegen schimmels;
  • Thermisch isolerend;
  • Winterwarm en zomerkoel;
  • Brandveilig.

METISSE ISOLATIE KOPEN?

Wilt u graag uw woning of kantoor isoleren met de duurzame bouwmaterialen van Eco-bouwmaterialen en wilt u metisse isolatiemateriaal kopen?. Bekijk dan het assortiment van Eco-bouwmaterialen en bestel direct uw isolatiemateriaal in de webshop! De isolatiematerialen, zoals katoen isolatie, zijn tevens uitermate geschikt als geluidsisolatie. Wanneer u bij Eco-bouwmaterialen besteld, bent u verzekerd van een snelle levering. U kunt met vragen telefonisch bij de deskundigen van Eco-bouwmaterialen terecht. Zij geven u vrijblijvend advies en helpen u graag verder. Eco-bouwmaterialen, alles voor duurzaam isoleren!

11
De waardering van www.eco-bouwmaterialen.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 10.0/10 gebaseerd op 5 reviews.