Gratis verzenden

Vanaf € 199,- in Nederland
* M.u.v. aanbieding big bag leem, OGB platen, Sono platen en Isohemp producten, hiervoor geldt geen gratis verzending. Voor overige isolatiematerialen en palletartikelen geldt gratis verzending vanaf EUR 1.500

Snelle levering

Binnen 3 werkdagen uw bestelling in huis

Klantenservice

Wij zijn elke werkdag telefonisch en per mail bereikbaar van 8.00 tot 17.00

Isovlas isolatiemateriaal

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.

ISOVLAS VLAS ISOLATIE

Eco-bouwmaterialen is gespecialiseerd in natuurlijke en duurzame isolatie, zoals vlas isolatie. Wanneer u op zoek bent naar natuurlijke isolatie, is vlas isolatie een optie. Isovlas is een natuurlijk isolatiemateriaal dat geschikt is voor isolatie binnen en buiten en voor het isoleren van vloeren, spouw, wanden en daken. Isovlas PL bijvoorbeeld is bij uitstek geschikt voor passiefhuizen en nul-energiewoningen. Het is flexibel materiaal en gemakkelijk te verwerken. Isovlas heeft ook een perfecte oplossing voor hellende daken in de vorm van Isovlas VRD dakelementen. Bekijk direct het volledige assortiment in de webshop van Eco-bouwmaterialen.

ISOLEREN MET ISOVLAS

Vlas is een cradle to cradle product, 100% herbruikbaar en 100% afbreekbaar. Isovlas laat zien dat efficiënt bouwen op basis van de zwaarste normen en eisen voor temperatuur- en geluidsisolatie, gezondheid, duurzaamheid, positieve CO2 balans en milieu mogelijk is. Isovlas is scherp geprijsd ten opzichte van minerale wol, hardschuim of andere materialen. Verrassend betaalbaar!

VOORDELEN VAN VLAS ISOLATIE

Duurzame isolatiematerialen, zoals vlas isolatie, brengen veel voordelen met zich mee. Niet alleen het milieu is bij duurzame isolatiematerialen gebaat, maar u ook! De voordelen van de natuurlijke isolatiematerialen van Eco-bouwmaterialen zijn:

  • Aangenaam leefklimaat;
  • Vormvast;
  • Zeer lange levensduur;
  • Vlasvezel veroudert niet;
  • Damp-open;
  • Vochtregulerend;
  • Thermisch isolerend;
  • Winterwarm en zomerkoel;
  • Geluidsisolerend;
  • Brandveilig;

ISOVLAS ISOLATIE KOPEN?

Bent u overtuigd van de kwaliteiten van vlas isolatie en wilt u Isovlas isolatie kopen?. Bekijk dan het assortiment van Eco-bouwmaterialen en bestel direct uw isolatiemateriaal in de webshop! Vlas isolatie is tevens uitermate geschikt als geluidsisolatie. Afhankelijk van de toepassing, kunt u vlas isolatie ook combineren met hennep isolatie, houtvezel isolatie, schapenwol isolatie of katoen isolatie. Wanneer u bij Eco-bouwmaterialen besteld, bent u verzekerd van een snelle levering. U kunt met vragen telefonisch bij de deskundigen van Eco-bouwmaterialen terecht. Zij geven u vrijblijvend advies en helpen u graag verder. Eco-bouwmaterialen, alles voor duurzaam bouwen!

0
De waardering van www.eco-bouwmaterialen.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 10.0/10 gebaseerd op 5 reviews.