Producten

Isohemp prefab lateien

54.45

Kies hier de gewenste afmeting: * 

Professional? Vraag hier uw offerte aan.

 • De IsoHemp lateien zijn prefab lateien in hennepbeton versterkt met een hart van gewapend beton die worden gebruikt voor deuren raamopeningen in gemetselde hennepblokken. Ze zijn ideaal voor nieuwbouw en renovaties van interieur en exterieur.

  De levertijd van dit artikel bedraagt 3 to 5 werkdagen en valt buiten de actie gratis verzending vanaf EUR 1.500,- Bij de verzending van Isohemp producten worden altijd verzendkosten berekend en deze producten dienen in een aparte order te worden besteld.

  De IsoHemp lateien zijn prefab lateien in hennepbeton versterkt met een hart van gewapend beton die worden gebruikt voor deuren raamopeningen in gemetselde hennepblokken. Ze zijn ideaal voor nieuwbouw en renovaties van interieur en exterieur. Zij elimineren koudebruggen en zorgen voor een uniforme en continue isolerende omhulling. Perfect in combinatie met IsoHemp hennepblokken.

  Toepassingsgebieden

  Afhankelijk van de gewenste dikte en de opening van het raam, zult u de juiste latei vinden in de informatiefolder over Isohemp hennepblokken (pagina 17). De IsoHemp lateien zijn verkrijgbaar in diktes van 9cm, 12cm, 15cm, 20cm, 30cm en in verschillende lengtes.

  Het is noodzakelijk om altijd een minimale draagvlaklengte van 20 cm te voorzien aan elke zijde van het raam tot een opening van maximaal 2 m. Voor openingen van meer dan 2 meter moet aan elke zijde een draagvlaklengte van 30 cm worden voorzien. De keuze van de latei gebeurt dus als volgt: lengte van opening + (2 x 20 cm of 30 cm) = minimale lengte van de latei. Zie de informatiefolder over Isohemp hennepblokken op pagina 17 met een compleet overzicht van de lateien, maximale raamopening, de afmetingen, maximale gewicht en belasting.

  Voordelen

  • Eliminatie van koudebruggen;
  • Identieke en continue steun voor de afwerkingslaag;
  • Bespaart tijd op de werkplaats;
  • Eenvoudige en snelle implementatie.

  Isohemp prefab lateien kopen?

  Kom met ons in contact als u meer informatie wenst te ontvangen over dit product. Contact opnemen kan door te bellen naar 0575 432 336 of te mailen naar info@eco-bouwmaterialen.nl.

  Wilt u de Isohemp eerst in het echt bekijken? Breng dan een bezoekje aan onze showroom in Toldijk (dichtbij Zutphen).

  Productbladen

   

  Additional information

  Weight 40 kg