Producten

Isohemp beugels tbv metselwerk

4.80

Kies hier de gewenste beugel: * 

Professional? Vraag hier uw offerte aan.

 • Het gebruik van Isohemp beugels wordt aanbevolen om de hennepblokken boven de deur- en raamopeningen te houden wanneer de toepassing van een IsoHemp latei niet wordt overwogen. Deze oplossing zal de voorkeur krijgen bij interieurrenovaties wanneer de te isoleren hoogte boven de opening laag is en slechts een paar rijen blokken vereist.

  Dit product heeft een levertijd van ca 2-3 weken.

  Het gebruik van Isohemp beugels wordt aanbevolen om de hennepblokken boven de deur- en raamopeningen te houden wanneer de toepassing van een IsoHemp latei niet wordt overwogen. Deze oplossing zal de voorkeur krijgen bij interieurrenovaties wanneer de te isoleren hoogte boven de opening laag is en slechts een paar rijen blokken vereist. De beugel kan ook worden gebruikt als verbinding tussen twee lange lateien van geringe dikte of om belastingen in sommige toepassingen te verdelen en te hervatten.

  Toepassingsgebieden

  • De beugels worden geplaatst om de 60 cm op de kruising tussen de twee hennepblokken zoals getoond in de folder plaatsen van de producten van IsoHemp. Het is van belang om de juiste beugel voor de dikte van het blok te gebruiken en schroeven van minimum 6 mm diameter voor de bevestiging van de beugel in de drager. Na plaatsing van het blok op de beugel moeten deze mechanisch worden verbonden (schroeven, spijkers, enz.) *.

  Voordelen

  • Flexibiliteit op de werkplaats.;
  • Geschikt voor alle dragers;
  • Gegalvaniseerd staal;
  • Snelle implementatie.

  Isohemp beugels kopen?

  Kom met ons in contact als u meer informatie wenst te ontvangen over dit product. Contact opnemen kan door te bellen naar 0575 432 336 of te mailen naar info@eco-bouwmaterialen.nl.

  Wilt u de producten eerst in het echt bekijken? Breng dan een bezoekje aan onze showroom in Toldijk (dichtbij Zutphen).

  Productbladen

   

   

  Additional information

  Weight 1 kg