Gratis verzenden

Vanaf € 199,- in Nederland
* M.u.v. aanbieding big bag leem, OGB platen, Sono platen en Isohemp producten, hiervoor geldt geen gratis verzending. Voor overige isolatiematerialen en palletartikelen geldt gratis verzending vanaf EUR 1.500

Snelle levering

Binnen 3 werkdagen uw bestelling in huis

Klantenservice

Wij zijn elke werkdag telefonisch en per mail bereikbaar van 8.00 tot 17.00

Geluidsisolatie

Geluidsisolatie

Eco-bouwmaterialen is specialist in duurzame geluidsisolatie. In onze webshop vindt u een breed assortiment aan natuurlijk geluidsisolatiemateriaal. U kunt bij Eco-bouwmaterialen terecht voor duurzaam isolatiemateriaal van hennep, vlas, houtvezel, schapenwol en katoen. Als u op zoek bent naar geluidsisolatie materiaal dan is Eco-bouwmaterialen de juiste partner voor u. Voor (bijna) ieder isolatieprobleem hebben wij een oplossing.  Met  vragen kunt u direct telefonisch bij ons terecht via 0575 432336 of maak een afspraak voor een adviesgesprek in onze showroom. Neem nu direct een kijkje in ons uitgebreide online isolatie assortiment

Geluidsisolatie in uw woning

Als u natuurlijke geluidsisolatie wilt in uw woning heeft Eco-bouwmaterialen diverse duurzame oplossingen voor uw vloer, plafond, muur en/of dak. Bescherming tegen lawaai betekent meer wooncomfort voor u. Storende geluiden blijven buiten en u kunt rustig binnenshuis genieten. Door het gebruik van natuurlijke en damp-open geluidsisolatiematerialen wordt uw woning ook nog energiezuiniger en verbeterd u uw leefcomfort. Goed voor uzelf, het milieu en de portemonnee!

Voordelen natuurlijke geluidsisolatie

Natuurlijke geluidsisolatie brengt veel voordelen met zich mee. De belangrijkste voordelen hebben wij voor u op een rij gezet:

  • Sterk geluidsisolerend tot wel 95% geluidsabsorberend;
  • Gezond wonen;
  • Bevat geen schadelijke stoffen;
  • Aangenaam leefklimaat;
  • Ademend;
  • Vochtregulerend;
  • Luchtdicht;
  • Bescherming tegen winterkou en zomerhitte;

Geluidsisolatie kopen?

Ziet u ook de vele voordelen in van duurzaam isoleren en wilt u graag geluidsisolatie kopen?. Wanneer u bij Eco-bouwmaterialen besteld, bent u verzekerd van kwaliteit en een snelle levering. Wij ondersteunen u graag waarnodig met vrijblijvend vakkundig advies, telefonisch of met een adviesgesprek in onze showroom. In onze showroom kunt u het isolatiemateriaal bekijken en desgewenst een proefstukje meenemen. Een warmtebeeldmeting met een warmtebeeldcamera behoort ook tot de mogelijkheden. Eco-bouwmaterialen heeft kwaliteit en service hoog in het vaandel staan. Bekijk nu ons uitgebreide assortiment aan duurzaam geluidsisolatiemateriaal in onze webshop. Eco-bouwmaterialen, uw partner in natuurlijke bouwmaterialen!

 

12
De waardering van www.eco-bouwmaterialen.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 10.0/10 gebaseerd op 5 reviews.