Gratis verzenden

Vanaf € 199,- in Nederland
* M.u.v. aanbieding big bag leem, OGB platen, Sono platen en Isohemp producten, hiervoor geldt geen gratis verzending. Voor overige isolatiematerialen en palletartikelen geldt gratis verzending vanaf EUR 1.500

Snelle levering

Binnen 3 werkdagen uw bestelling in huis

Klantenservice

Wij zijn elke werkdag telefonisch en per mail bereikbaar van 8.00 tot 17.00

Dakisolatie

DAKISOLATIE

Eco-bouwmaterialen is gespecialiseerd in natuurlijke en duurzame natuurlijke dakisolatie. Wanneer u op zoek bent naar duurzame en milieuvriendelijke dakisolatie bent u bij Eco-bouwmaterialen aan het juiste adres. Het gebruik van duurzaam isolatiemateriaal brengt veel voordelen met zich mee. Bij Eco-bouwmaterialen heeft u een ruime keuze aan natuurlijke dakisolatie. Zo kunt u afhankelijk van de toepassing, kiezen voor hennep isolatievlas isolatiehoutvezel isolatieschapenwol isolatie en katoen isolatie. Bekijk direct het volledige assortiment in de webshop van Eco-bouwmaterialen.

GELUIDSISOLEREND DAK

Als u natuurlijke geluidsisolatie wilt in uw dak hebben wij diverse duurzame oplossingen, zowel voor nieuwbouw als dakrenovatie. Bescherming tegen lawaai betekent meer wooncomfort voor u. Storende geluiden blijven buiten en u kunt rustig binnenshuis genieten. Met de isolatieoplossingen van Eco-bouwmaterialen voor dakrenovatie kunt u probleemloos elk dak op het niveau van nieuwbouw brengen. Wij hebben voor ieder dak oplossingen op maat die voldoen aan uw specifieke wensen en adviseren u graag.

VOORDELEN NATUURLIJKE DAKISOLATIE

Met duurzame dakisolatie slaat u direct meerdere vliegen in één klap: u dak wordt duurzamer en energiezuiniger en u creëert een aangenamer leefklimaat. U bespaart in de winter op uw stookkosten en in de zomer heeft u extra koeling. De voordelen op een rij:

  • Geluidsisolerend;
  • Bevat geen schadelijke stoffen;
  • Aangenaam leefklimaat;
  • Damp-open;
  • Vochtregulerend;
  • Thermisch isolerend;
  • Luchtdicht;
  • Bescherming tegen winterkou en zomerhitte.

NATUURLIJKE DAKISOLATIE KOPEN?

Bent u overtuigd van de duurzame bouwmaterialen van Eco-bouwmaterialen en wilt u natuurlijke dakisolatie kopen?. Bekijk dan het assortiment van Eco-bouwmaterialen en bestel direct uw dakisolatie in de webshop! Heeft u vragen of wilt u graag advies, dan kunt u terecht bij de deskundigen van Eco-bouwmaterialen. Wanneer u bij Eco-bouwmaterialen besteld, bent u verzekerd van een snelle levering. Eco-bouwmaterialen, alles voor duurzaam (ver)bouwen!

39
0