Gratis verzenden

Vanaf € 199,- in Nederland
* M.u.v. aanbieding big bag leem, OGB platen, Sono platen en Isohemp producten, hiervoor geldt geen gratis verzending. Voor overige isolatiematerialen en palletartikelen geldt gratis verzending vanaf EUR 1.500

Snelle levering

Binnen 3 werkdagen uw bestelling in huis

Klantenservice

Wij zijn elke werkdag telefonisch en per mail bereikbaar van 8.00 tot 17.00

Dakisolatie

Gutex Multiplex-Top, plaat

17.5028.00
Dakisolatie

Gutex Thermoflat, plaat

25.5041.00
Dakisolatie

Gutex Thermoflex, pak

33.4561.95
Dakisolatie

Gutex Multitherm, plaat

15.3021.50
Akoestische isolatie
Akoestische isolatie

Isovlas PL isolatie, pak

32.2054.60
Dakisolatie
Akoestische isolatie
Out of stock!
Akoestische isolatie

HempFlax Premium, per pak

44.2568.60
Dakisolatie
Akoestische isolatie

Gutex Thermoflex, pallet

443.50585.00
Dakisolatie
Out of stock!
Akoestische isolatie

DAKISOLATIE

Eco-bouwmaterialen is gespecialiseerd in natuurlijke en duurzame natuurlijke dakisolatie. Wanneer u op zoek bent naar duurzame en milieuvriendelijke dakisolatie bent u bij Eco-bouwmaterialen aan het juiste adres. Het gebruik van duurzaam isolatiemateriaal brengt veel voordelen met zich mee. Bij Eco-bouwmaterialen heeft u een ruime keuze aan natuurlijke dakisolatie. Zo kunt u afhankelijk van de toepassing, kiezen voor hennep isolatievlas isolatiehoutvezel isolatieschapenwol isolatie en katoen isolatie. Bekijk direct het volledige assortiment in de webshop van Eco-bouwmaterialen.

GELUIDSISOLEREND DAK

Als u natuurlijke geluidsisolatie wilt in uw dak hebben wij diverse duurzame oplossingen, zowel voor nieuwbouw als dakrenovatie. Bescherming tegen lawaai betekent meer wooncomfort voor u. Storende geluiden blijven buiten en u kunt rustig binnenshuis genieten. Met de isolatieoplossingen van Eco-bouwmaterialen voor dakrenovatie kunt u probleemloos elk dak op het niveau van nieuwbouw brengen. Wij hebben voor ieder dak oplossingen op maat die voldoen aan uw specifieke wensen en adviseren u graag.

VOORDELEN NATUURLIJKE DAKISOLATIE

Met duurzame dakisolatie slaat u direct meerdere vliegen in één klap: u dak wordt duurzamer en energiezuiniger en u creëert een aangenamer leefklimaat. U bespaart in de winter op uw stookkosten en in de zomer heeft u extra koeling. De voordelen op een rij:

  • Geluidsisolerend;
  • Bevat geen schadelijke stoffen;
  • Aangenaam leefklimaat;
  • Damp-open;
  • Vochtregulerend;
  • Thermisch isolerend;
  • Luchtdicht;
  • Bescherming tegen winterkou en zomerhitte.

NATUURLIJKE DAKISOLATIE KOPEN?

Bent u overtuigd van de duurzame bouwmaterialen van Eco-bouwmaterialen en wilt u natuurlijke dakisolatie kopen?. Bekijk dan het assortiment van Eco-bouwmaterialen en bestel direct uw dakisolatie in de webshop! Heeft u vragen of wilt u graag advies, dan kunt u terecht bij de deskundigen van Eco-bouwmaterialen. Wanneer u bij Eco-bouwmaterialen besteld, bent u verzekerd van een snelle levering. Eco-bouwmaterialen, alles voor duurzaam (ver)bouwen!

38
0