Gratis verzenden

Vanaf € 199,- in Nederland
* M.u.v. aanbieding big bag leem, OGB platen, Sono platen en Isohemp producten, hiervoor geldt geen gratis verzending. Voor overige isolatiematerialen en palletartikelen geldt gratis verzending vanaf EUR 1.500

Snelle levering

Binnen 3 werkdagen uw bestelling in huis

Klantenservice

Wij zijn elke werkdag telefonisch en per mail bereikbaar van 8.00 tot 17.00

Dakisolatie

Gutex Multiplex-Top

Oorspronkelijke prijs was: €20.59 – €911.25.Huidige prijs is: €20.59 – €880.69.
Actie!

Gutex Multitherm, pallet

Oorspronkelijke prijs was: €738.25 – €826.00.Huidige prijs is: €655.43 – €743.40.
Actie!

Métisse PM katoen isolatie 25kg/m3, pallet

Oorspronkelijke prijs was: €568.84 – €621.82.Huidige prijs is: €520.75 – €559.64.
Actie!

Gutex Thermoroom, pallet

Oorspronkelijke prijs was: €461.16 – €493.92.Huidige prijs is: €461.16 – €491.90.
Actie!

Métisse PRT katoen isolatie 20kg/m3, pallet

Oorspronkelijke prijs was: €481.52 – €557.21.Huidige prijs is: €433.37 – €501.50.
Actie!

Métisse PMA katoen isolatie 45kg/m3, pallet

Oorspronkelijke prijs was: €1,119.87 – €1,156.25.Huidige prijs is: €1,007.00 – €1,040.63.
Actie!
Out of stock!
Dakisolatie
Akoestische isolatie
Akoestische isolatie
Akoestische isolatie

Gutex Thermoflex

Oorspronkelijke prijs was: €35.61 – €592.72.Huidige prijs is: €35.61 – €508.93.
Dakisolatie

Gutex Multiplex-Top, plaat

20.5927.95
Dakisolatie

Gutex Ultratherm, pallet

848.00916.00
Dakisolatie

Dakisolatie is een cruciale stap om energie te besparen in je huis. Een goed geïsoleerd dak zorgt ervoor dat warmte niet ontsnapt tijdens de koudere maanden en houdt je huis koeler in de zomer. Dit resulteert in lagere energierekeningen en een verminderde impact op het milieu. Eco-bouwmaterialen is gespecialiseerd in natuurlijke en duurzame natuurlijke dakisolatie. Wanneer u op zoek bent naar duurzame en milieuvriendelijke dakisolatie bent u bij Eco-bouwmaterialen aan het juiste adres. Het gebruik van duurzaam isolatiemateriaal brengt veel voordelen met zich mee. Bij Eco-bouwmaterialen heeft u een ruime keuze aan natuurlijke dakisolatie. Zo kunt u afhankelijk van de toepassing, kiezen voor hennep isolatievlas isolatiehoutvezel isolatieschapenwol isolatie en katoen isolatie. Bekijk direct het volledige assortiment in de webshop van Eco-bouwmaterialen.

Geluidsisolerend dak

Als u natuurlijke geluidsisolatie wilt in uw dak hebben wij diverse duurzame oplossingen, zowel voor nieuwbouw als dakrenovatie. Bescherming tegen lawaai betekent meer wooncomfort voor u. Storende geluiden blijven buiten en u kunt rustig binnenshuis genieten. Met de isolatieoplossingen van Eco-bouwmaterialen voor dakrenovatie kunt u probleemloos elk dak op het niveau van nieuwbouw brengen. Wij hebben voor ieder dak oplossingen op maat die voldoen aan uw specifieke wensen en adviseren u graag.

Voordelen natuurlijke dakisolatie

Met duurzame dakisolatie slaat u direct meerdere vliegen in één klap: u dak wordt duurzamer en energiezuiniger en u creëert een aangenamer leefklimaat. U bespaart in de winter op uw stookkosten en in de zomer heeft u extra koeling. De voordelen op een rij:

  • Geluidsisolerend;
  • Bevat geen schadelijke stoffen;
  • Aangenaam leefklimaat;
  • Damp-open;
  • Vochtregulerend;
  • Thermisch isolerend;
  • Luchtdicht;
  • Bescherming tegen winterkou en zomerhitte.

Energiebesparing

Hoogwaardige dakisolatie vermindert warmteverlies door het dak, waardoor de behoefte aan verwarming in de winter wordt verminderd. Dit resulteert in aanzienlijke energiebesparingen op de lange termijn. Met een goed geïsoleerd dak kan een huiseigenaar zijn energierekening aanzienlijk verlagen, waardoor het huis milieuvriendelijker wordt en de kosten worden verlaagd.

Verbeterd comfort

Een goed geïsoleerd dak zorgt voor een consistente temperatuur in huis gedurende alle seizoenen. In de winter houdt het de warmte binnen, terwijl het in de zomer de hitte buiten houdt. Dit zorgt voor een comfortabeler binnenklimaat, waardoor bewoners zich meer op hun gemak voelen in hun huis, ongeacht de weersomstandigheden buiten.

Geluidsisolatie

Naast thermische isolatie biedt hoogwaardige dakisolatie ook geluidsisolerende eigenschappen. Het helpt om geluid van buitenaf te dempen, waardoor een rustigere en vredigere leefomgeving ontstaat. Dit is vooral gunstig voor woningen die zich in drukke of lawaaierige omgevingen bevinden.

Verhoogde woningwaarde

Het installeren van hoogwaardige dakisolatie kan de algehele waarde van een woning verhogen. Potentiële kopers zijn vaak bereid meer te betalen voor een huis met energiezuinige functies, waaronder efficiënte isolatie. Het investeren in dakisolatie kan daarom een rendabele beslissing zijn voor huiseigenaren die hun eigendomswaarde willen verhogen.

Milieuvriendelijk

Door het energieverbruik te verminderen, draagt hoogwaardige dakisolatie bij aan het verminderen van de ecologische voetafdruk van een huis. Minder energieverbruik betekent minder afhankelijkheid van fossiele brandstoffen, wat op zijn beurt de uitstoot van broeikasgassen vermindert. Door te kiezen voor dakisolatie van hoge kwaliteit, kunnen huiseigenaren een positieve bijdrage leveren aan het milieu.

Natuurlijke dakisolatie kopen?

Bent u overtuigd van de duurzame bouwmaterialen van Eco-bouwmaterialen en wilt u natuurlijke dakisolatie kopen?. Bekijk dan het assortiment van Eco-bouwmaterialen en bestel direct uw dakisolatie in de webshop! Heeft u vragen of wilt u graag advies, dan kunt u terecht bij de deskundigen van Eco-bouwmaterialen. Wanneer u bij Eco-bouwmaterialen besteld, bent u verzekerd van een snelle levering. Eco-bouwmaterialen, alles voor duurzaam (ver)bouwen!

18
De waardering van www.eco-bouwmaterialen.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 10.0/10 gebaseerd op 5 reviews.