Producten

Out of stock!

Isolair 250cm x 77cm x 60mm/ 1,9m2

58.50

Beschikbaar: Uitverkocht

Pavatex- onderdakplaten kunnen 3 maanden aan weer en wind worden blootgesteld in overeenstemming met de Europese standaard voor onderdakplaten EN 14964. ISOLAIR onderdakplaten zijn isolerend en mogen daarom bij de berekening van de dakisolatie mee gerekend worden. Voor het gebruik als onderdakplaat houdt a.u.b. rekening met het landspecifiek gebruik, de regels en de standaards in de technische documentatie. ISOLAIR onderdakplaten zijn als diffusie- open, waterwerende laag bij buitenmuren van houten elementen met geventileerde gevelbekleding te gebruiken.

Product beschrijving
Goede warmte-isolatie en bescherming tegen hitte in de zomer.
Uitstekende geluidsisolatie door poreuze structuur van de platen.
Geteste constructies voor brandwerendheid en geluidsisolatie.
Diffusie-open en vochtregelerend voor kwalitatief hoogwaardige constructies.
Zijkanten: stomp, met sponning in 140 en 160 mm

Verwerkingsvoorschriften

Snijden met Isovlasmes of met tafel-cirkelzaag. Door de uitstekende veerkracht van Isovlas PL dient men rekening te houden met 3 a 4cm overmaat waardoor de Isovlas PL zich uitermate goed tussen de ribben klemt.

Toepassingsgebieden

Isovlas PL bouwisolatie kan worden toegepast in droge omstandigheden in: houtskeletbouw, massief houtbouw, na-isolatie, dak- en gevelelementen, scheidingswanden, voorzetwanden, plafondsystemen en (akoestische) isolatie van (woningscheidende) wanden. Afmeting platen: 1200×600 mm

Additional information

Weight 44 kg
1
0