Producten

Isohemp prefab lateien

54.50

Beschikbaar: Leverbaar

Kies hier de gewenste afmeting: * 

De IsoHemp lateien zijn prefab lateien in hennepbeton versterkt met een hart van gewapend beton die worden gebruikt voor deuren raamopeningen in gemetselde hennepblokken. Ze zijn ideaal voor nieuwbouw en renovaties van interieur en exterieur. Zij elimineren koudebruggen en zorgen voor een uniforme en continue isolerende omhulling. De IsoHemp lateien zijn verkrijgbaar in diktes van 9cm, 12cm, 15cm, 20cm, 30cm en in verschillende lengtes.

De levertijd van dit artikel bedraagt 3 to 5 werkdagen en valt buiten de actie gratis verzending vanaf EUR 1.500,- Bij de verzending van Isohemp producten worden altijd verzendkosten berekend en deze producten dienen in een aparte order te worden besteld.

Heeft u vragen, wilt u graag deskundig advies of een totaal offerte, neem dan contact met ons op via 0575 432 336 of info@eco-bouwmaterialen.nl.

De IsoHemp lintelen zijn prefab lintelen in hennepbeton versterkt met een hart van gewapend beton die worden gebruikt voor deuren raamopeningen in gemetselde hennepblokken. Ze zijn ideaal voor nieuwbouw en renovaties van interieur en exterieur. Zij elimineren koudebruggen en zorgen voor een uniforme en continue isolerende
omhulling. Perfect in combinatie met IsoHemp hennepblokken.

Hoe een latei te kiezen?
Afhankelijk van de gewenste dikte en de opening van het raam, zult u de juiste latei vinden in de informatiefolder over Isohemp hennepblokken (pagina 17). De IsoHemp lateien zijn verkrijgbaar in diktes van 9cm, 12cm, 15cm, 20cm, 30cm en in verschillende lengtes.

Het is noodzakelijk om altijd een minimale draagvlaklengte van 20 cm te voorzien aan elke zijde van het raam tot een opening van maximaal 2 m. Voor openingen van meer dan 2 meter moet aan elke zijde een draagvlaklengte van 30 cm worden voorzien. De keuze van de latei gebeurt dus als volgt: lengte van opening + (2 x 20 cm of 30 cm) = minimale lengte van de latei. Zie de informatiefolder over Isohemp hennepblokken op pagina 17 met een compleet overzicht van de lateien, maximale raamopening, de afmetingen, maximale gewicht en belasting.

– Opslag: 3 maanden/ buiten.
– Bewaring: 2 jaar/ bedekt.

Voordelen:
– Eliminatie van koudebruggen.
– Identieke en continue steun voor de afwerkingslaag.
– Bespaart tijd op de werkplaats.
– Eenvoudige en snelle implementatie.

Klik hier voor de montagegids van Isohemp kalkhennep blokken.
Klik hier voor meer informatie over Isohemp hennepblokken.
Klik hier voor meer technische informatie over Isohemp hennepblokken.
Klik hier voor meer technische informatie over Isohemp hennepblokken en vloerisolatie
Klik hier voor meer informatie over het gebruik van gereedschappen bij Isohemp hennepblokken.
Klik hier voor tips voor het plaatsen van de producten van IsoHemp.
Klik hier voor meer informatie over houtskeletbouw met hennepblokken.
Klik hier voor referentieprojecten waarbij gewerkt is met hennepblokken.

 

Meer informatie

Gewicht40 kg