Producten

Isohemp hennepzak 20kg voor hennepbeton

18.50

Beschikbaar: Leverbaar

De IsoHemp hennepzak biedt u de garantie van een kwaliteitsmengsel dat speciaal is aangepast voor toepassingen in de bouw. Deze hennep, vermengd met ProKalk bindmiddel, is geschikt voor de vervaardiging van licht en isolerend beton dat eenvoudig en snel kan worden aangebracht. Het kan ook worden gebruikt bij
renovaties en nieuwbouw.

De levertijd van dit artikel bedraagt 3 to 5 werkdagen en valt buiten de actie gratis verzending vanaf EUR 1.500,- Bij de verzending van Isohemp producten worden altijd verzendkosten berekend en deze producten dienen in een aparte order te worden besteld.

Heeft u vragen, wilt u graag deskundig advies of een totaal offerte, neem dan contact met ons op via 0575 432 336 of info@eco-bouwmaterialen.nl.

De IsoHemp hennepzak biedt u de garantie van een kwaliteitsmengsel dat speciaal is aangepast voor toepassingen in de bouw. Deze hennep, vermengd met ProKalk bindmiddel, is geschikt voor de vervaardiging van licht en isolerend beton dat eenvoudig en snel kan worden aangebracht op de bouwplaats. Het kan ook worden gebruikt bij renovaties en nieuwbouw.

Hoe hennepbeton te maken?
Door de eenvoudige combinatie van IsoHemp hennep met ProKalk bindmiddel is de productie van hennepbeton nog nooit zo eenvoudig geweest. Het volstaat om de hennep en de kalk te mengen met water in de in de tabel hieronder beschreven verhoudingen, afhankelijk van de gewenste toepassing. Het is raadzaam om een dwangmenger of betonmolen te gebruiken. Giet eerst 80% van de vereiste hoeveelheid water en de ProKalk bindmiddel in de machine. Wacht enkele minuten tot u kalkmelk ziet. Voeg vervolgens langzaam de benodigde hoeveelheid hennep toe tot u een pasteus mengsel bekomt. Voeg de overblijvende 20% water toe en corrigeer indien nodig. Laat het mengsel niet te lang draaien om de vorming van kleine bubbels te voorkomen. Gebruik het hennepbeton snel. Herhaal dit proces zo vaak als nodig.

Hennepbeton kan ook worden gebruikt als aanvulling op de IsoHemp hennepblokken in specifieke toepassingen, zoals bijvoorbeeld, het isoleren van muren die niet
loodrecht zijn. In dit geval is het raadzaam om de kloof tussen de bestaande muur en de nieuwe muur met hennepblokken te vullen met de juiste dosering.

Kijk voor meer technische ondersteuning en tips in de folder plaatsen van de producten van IsoHemp en informatiefolder van Isohemp.

– Aantal zakken per pallet: 21 zakken.
– Gewicht per zak: 20kg.
– Opslag: droog en in de schaduw.
– Bewaring: 6 maanden.

Voordelen:
– Geschikt voor de bouw.
– Gegarandeerde prestaties met Prokalk.
– Zeer lage stofratio’s.
– Lokale afkomst.

Klik hier voor meer informatie over Isohemp hennepblokken.
Klik hier voor meer technische informatie over Isohemp hennepblokken.
Klik hier voor meer technische informatie over Isohemp hennepblokken en vloerisolatie
Klik hier voor meer informatie over het gebruik van gereedschappen bij Isohemp hennepblokken.
Klik hier voor tips voor het plaatsen van de producten van IsoHemp.
Klik hier voor meer informatie over houtskeletbouw met hennepblokken.
Klik hier voor referentieprojecten waarbij gewerkt is met hennepblokken.

 

Meer informatie

Gewicht40 kg