Producten

Poujoulat rookgaskanaal ondersteuningen en bevestigingen Therminox TI 15cm tbv buitenkant gebouwen

24.50

Beschikbaar: Leverbaar

Kies hier het gewenste formaat: * 

Poujoulat Therminox ondersteuningen en bevestigingen voor de buitenkant van een gebouw met een doorsnede van 15cm voor de geïsoleerde therminox rookkanalen 15cm voor meerdere brandstoffen voor verwarmingsketels, Tigchelkachels, Tigchel finovens etc. Voor het garanderen van een optimale werking hebben de rookkanalen een dubbele wand van roestvrij staal, of van een legering met roestvrij staal en Galva. Deze rookkanalen optimaliseren de prestaties van verwarmingsapparaten en verminderen het energieverbruik.

Heeft u vragen, wilt u graag deskundig advies of een totaal offerte, neem dan contact met ons op via 0575 432 336 of info@eco-bouwmaterialen.nl. U bent ook van harte welkom in onze showroom.

De rookkanalen Therminox zijn aangepast aan de rookafvoer van verwarmingsketels en -kelders gas, stookolie, hout. Dit complete gamma is geschikt voor alle montagetypes, aan de binnen- en buitenkant van gemeenschappelijke woningen en bij industriële toepassingen. De kanalen aangeduid met TI zijn voor de buitenkant van gebouwen en de ZI voor de binnenkant van gebouwen.

Voor het garanderen van een optimale werking hebben de rookkanalen een dubbele wand van roestvrij staal, of van een legering met roestvrij staal en Galva. Ze garanderen een perfecte luchtdichtheid zoals voor condensaten. De rookkanalen Therminox optimaliseren de prestaties van verwarmingsapparaten en verminderen het energieverbruik.

De ondersteuningen/ bevestigingen/ kanalen zijn te personaliseren en verkrijgbaar in alle RAL kleuren, matzwart en koperafwerking. De meerprijs hiervoor bedraagt tussen de 20% en 40% van de prijzen in onze webshop. Deze producten betreffen maatwerk en zijn alleen op bestelling verkrijgbaar. Heeft u interesse? Neem dan contact met ons op via 0575 432 336 of info@eco-bouwmaterialen.nl.

Beschikbare modellen (zie foto):
– SMI muursteun RVS van 5 tot 20cm.
– SMR muur regeling van 20 tot 40cm.
– WMU versterkte wemband.
– CMI muurbeugel RVS.
– RCM 05-20 verlengstuk voor regelbare muurbeugel van 5 tot 20cm.
– RCM 20-40 verlengstuk voor regelbare muurbeugel van 20 tot 40cm.
– CHI tuidraadbeugel.
– Tuikabelkit (15m kabels, 4 oogspanners, 16 kabelklemmers).

Voordelen van Poujoulat:
– Tien jaar garantie;
– Door CERIC getest;
– CE-markering;
– Gebruik in nieuwbouw en renovatie;
– Montage binnen (ZI) en buiten (TI);
– Verkrijgbaar in alle RAL kleuren, matzwart en koperafwerking.

Garantie & kwaliteit
Op de producten van Poujoulat zit 10 jaar garantie. De kwaliteit van de producten van Poujoulat wordt erkend en aangeprezen door de grootste Europese fabrikanten van verwarmingsapparaten. Therminox TIZI heeft de CE-markering met certificaatnummer 0071-CPD-0011. De rookkanalen Therminox kunnen worden verbonden met het systeem COQISOL, dat is voorzien van DTTD van het CSTB nr. 14/12-1790.

Bekijk hier meer informatie over het Poujoulat Therminox rookgaskanaal en de opbouw hiervan. Pagina 1, pagina 2, pagina 3, pagina 4 en pagina 5.

Additional information

Weight 99.87 kg
0