Producten

Poujoulat rookgaskanaal bocht Therminox TI 15cm tbv buitenkant gebouwen

99.00

Beschikbaar: Leverbaar

Kies hier het gewenste formaat: * 

Poujoulat Therminox bocht voor de buitenkant van een gebouw met een doorsnede van 15cm zijn geïsoleerde rookkanalen voor meerdere brandstoffen voor verwarmingsketels, Tigchelkachels, Tigchel finovens etc. Voor het garanderen van een optimale werking hebben de rookkanalen een dubbele wand van roestvrij staal, of van een legering met roestvrij staal en Galva. Deze rookkanalen optimaliseren de prestaties van verwarmingsapparaten en verminderen het energieverbruik.

De rookkanalen Therminox zijn aangepast aan de rookafvoer van verwarmingsketels en -kelders gas, stookolie, hout. Dit complete gamma is geschikt voor alle montagetypes, aan de binnen- en buitenkant van gemeenschappelijke woningen en bij industriële toepassingen. De kanalen aangeduid met TI zijn voor de buitenkant van gebouwen en de ZI voor de binnenkant van gebouwen.

Voor het garanderen van een optimale werking hebben de rookkanalen een dubbele wand van roestvrij staal, of van een legering met roestvrij staal en Galva. Ze garanderen een perfecte luchtdichtheid zoals voor condensaten. De rookkanalen Therminox optimaliseren de prestaties van verwarmingsapparaten en verminderen het energieverbruik.

Formaten

  • 15 graden bocht.
  • 30 graden bocht.
  • 45 graden bocht.

Opties Poujoulat Therminox bocht

De bochten en kanalen zijn te personaliseren en verkrijgbaar in alle RAL kleuren, matzwart en koperafwerking. De meerprijs hiervoor bedraagt tussen de 20% en 40% van de prijzen in onze webshop. Deze producten betreffen maatwerk en zijn alleen op bestelling verkrijgbaar.

Heeft u interesse? Contact opnemen kan door te bellen naar 0575 432 336 of te mailen naar info@eco-bouwmaterialen.nl.

Garantie & kwaliteit

Op de producten van Poujoulat zit 10 jaar garantie. De kwaliteit van de producten van Poujoulat wordt erkend en aangeprezen door de grootste Europese fabrikanten van verwarmingsapparaten. Therminox TIZI heeft de CE-markering met certificaatnummer 0071-CPD-0011. De rookkanalen Therminox kunnen worden verbonden met het systeem COQISOL, dat is voorzien van DTTD van het CSTB nr. 14/12-1790.

Voordelen

  • Tien jaar garantie.
  • Door CERIC getest.
  • CE-markering.
  • Gebruik in nieuwbouw en renovatie.
  • Montage binnen (ZI) en buiten (TI).
  • Verkrijgbaar in alle RAL kleuren, matzwart en koperafwerking.

Poujoulat Therminox bocht kopen?

Kom met ons in contact als u meer informatie wenst te ontvangen over dit product. Contact opnemen kan door te bellen naar 0575 432 336 of te mailen naar info@eco-bouwmaterialen.nl.

Wilt u de producten eerst in het echt bekijken? Breng dan een bezoekje aan onze showroom in Toldijk (dichtbij Zutphen).

Productbladen:

Additional information

Weight 99.87 kg
0