Rookgaskanaal

ROOKGASKANAAL

Eco-bouwmaterialen werkt met en verkoopt de kwalitatieve en duurzame rookafvoersystemen van Poujoulat. Het samenstellen van een rookafvoersysteem is maatwerk en is afhankelijk van uw wensen en het soort kachel wat u heeft. Voor een Tigchelkachel of Tigchel finoven is rookgaskanaal van 15cm doorsnede noodzakelijk. Binnen het assortiment van Poujoulat zijn de dubbelwandig geïsoleerde Therminox kanalen uitermate geschikt. De sterke isolatie van deze serie draagt bij aan het rendement en de doeltreffendheid van de houtkachel. Bekijk direct de mogelijkheden voor uw eigen houtkachel in de webshop van Eco-bouwmaterialen.

ROOKGASKANAAL ZELF BOUWEN?

Het zelf bouwen van een rookgaskanaal is voor de gevorderde doe-het-zelver geen probleem. In de webshop van eco-bouwmaterialen kunt u zelf de onderdelen kiezen die u nodig heeft voor de bouw van het kanaal. Heeft u hulp of advies nodig? Eco-bouwmaterialen adviseert u graag over de mogelijkheden of kom langs in onze showroom om de mogelijkheden te bespreken.

PRIJZEN VAN EEN ROOKGASKANAAL

De prijzen van de onderdelen van een rookgaskanaal zijn terug te vinden in de webshop van Eco-bouwmaterialen. Onderstaand een opsomming van de voordelen van een rookafvoersysteem van Poujoulat:

  • Tien jaar garantie;
  • Door CERIC getest;
  • CE-markering;
  • Gebruik in nieuwbouw en renovatie;
  • Montage binnen (ZI) en buiten (TI);
  • Verkrijgbaar in alle RAL kleuren, matzwart en koperafwerking.

SHOWROOM NABIJ ZUTPHEN

Heeft u een rookgaskanaal nodig voor een accumulerende houtkachel in uw huis of kantoor, dan heeft Eco-bouwmaterialen een uitgebreid assortiment van Poujoulat. De kanalen zijn verkrijgbaar in alle RAL kleuren, matzwart of koperafwerking. U bent van harte welkom in onze showroom in Toldijk (nabij Zutphen, Gelderland). Eco-bouwmaterialen geeft ook regelmatig gratis workshops, schrijf u snel in! Voor vragen, deskundig advies, inschrijven voor de workshops of een offerte kunt u de experts van Eco-bouwmaterialen bereiken op 0575 432336 of info@eco-bouwmaterialen.nl. Eco-bouwmaterialen, expert in rookgaskanelen!

8
1