U hebt geen items in uw winkelwagen.

Houtovens

Houtovens

Met een houtoven van Le Panyol kunt u de waarden van een tijdloze alternatieve leefstijl herontdekken. Als een echte ambachtsman het bakken in het oog houden. De natuurlijke warmte van het hout wordt opgeslagen in de kleisteen (tot 400°C in minder dan een uur). Zodra de as is verwijderd, geeft de houtoven deze warmte af door straling en convectie. De houtoven van Le Panyol is echt een houtoven van hoge kwaliteit. De ovens worden geproduceerd door de Franse firma Fayol, waar traditie nog op
gezond verstand berust, aangevuld met modern onderzoek en vernieuwing. Gemiddeld 1 uur branden voor 4 uur baktijd. Daardoor kunt u ook een breder bakprogramma opstellen, waarbij u na één stookperiode eerst de gerechten van het moment kunt bereiden en daarna het brood en de patisserie die later zullen gegeten worden. Uiteindelijk kan de broodoven nog van pas komen om er van alles en nog wat in warm te houden, fruit te drogen, enz.

Deze houtoven komt in vijf afmetingen en is geheel naar uw eigen wens af te werken. Tadelakt, Beton Ciré, leemstuc, glansleemstuc etc. zijn allemaal geschikte afwerkingsmogelijkheden. Heeft u vragen, neem dan contact met ons op via 0575 432 331 of info@eco-bouwmaterialen.nl.

Positie
Van hoog naar laag sorteren
Foto-tabel Lijst
9 per pagina

1 artikel(en)

Positie
Van hoog naar laag sorteren
Foto-tabel Lijst
9 per pagina

1 artikel(en)

Alle prijzen op deze webshop zijn inclusief 21% BTW.