Producten

HAGA kalkfinish Hagasit 1mm 25kg/ 10m2

76.00

Beschikbaar: Leverbaar

Kies hier de gewenste kleur: * 

Geef hier de gewenste kleur weer cf de HAGA kleurenwaaier:

Haga kalkfinish Hagasit is een zeer fijn verwerkbare kalk fijnschuurpleister voor binnen en buiten in de kleur wit. Het geeft een kenmerkend wolkig effect. Dit product is direct uit voorraad leverbaar en in overleg gratis op te halen bij het distributiecentrum in Almelo.

Wilt u meer weten over dit product, graag deskundig advies of een afspraak maken? Neem dan contact met ons op via 0575 432 336 of info@eco-bouwmaterialen.nl. U bent ook van harte welkom in onze showroom.

De Haga kalkfinish hagasit is een zeer prettig verwerkbare en weersbestendige kalkfinish voor fijn schuurwerk. Het product is geschikt voor binnen en buiten.

Kleur: wit, ca. 200 kleuren mogelijk volgens de HAGA kleurenwaaier. 

Toepassing:
Toepasbaar op minerale ondergronden zoals verschillende soorten stucwerk, beton, gevelisolatie etc. Op gips, gipskartonplaten en fermacell voorbehandelen met Haga grof mineraal grondering. Bij sterk zuigende ondergronden dient Haga diepgrondeer fijn te worden toegepast. Geschikt voor binnen en buiten, geeft in kleur een kenmerkend wolkig effect. 

Verbruik: 2-2.5kg/ m2

Verschillende soorten kalkfinishes

Bio kalkfinishes kunnen worden toegepast op vele verschillende ondergronden. De ondergronden kunnen minerale pleisterlagen zijn, maar ook gipspleister, gipsvezel of –gipskarton platen, of basispleisterlagen van natuurlijke isolatiesystemen voor buiten en binnen.

Calkosit – Decoratieve kalkfinish-pleister kant-en-klaar in een emmer. Op basis van putkalk of vette kalk voor binnen en buiten geschikt. Kleuren: ca. 200 kleuren conform HAGA kleurenwaaier. Voor binnentoepassing is de Calkosit 0,5 kalkfijnpleister als matte stucfinish of als glanzend stucco met zeepwas-laag. Geeft een bijna fluwelen uitstraling van uw wanden. Ademend en weersbestendig. Ook geschikt voor buiten stucwerk. 

Stucco – zeer smeuïge kalkfinish op basis van putkalk/vette kalk voor een exclusieve glanzende Venetiaanse marmer-look op de wanden. Verwerking kant-en-klaar uit de emmer, voor minerale stuclagen zoals HBG en HBE. In vele kleuren verkrijgbaar. Ook toepasbaar op gipsstuc, gipskarton en –vezelplaten middels KVG minerale grondering. Niet geschikt voor douchehoeken.

Bio-edelputz – kalk edelpleister in kleur, toepasbaar binnen en buiten. Ideaal als weersbestendige finish van gevels. Prettig en soepele kalkpleister in poedervorm voor zeer fijn schuurwerk. Geeft een mediterraan, licht wolkig effect. Kan ook binnen als fijn schuurwerk worden toegepast op allerlei ondergronden van stucwerk tot gipsplaten. Vele kleuren mogelijk.

Klik hier voor meer informatie over Haga kalkfinish Hagasit (in het Duits).

Meer informatie

Gewicht25 kg