U hebt geen items in uw winkelwagen.

Duurzaam isoleren

Eco-bouwmaterialen is de aanbieder voor materialen waarmee u duurzaam kunt bouwen. De laatste jaren wordt het gebruik van duurzame materialen in de bouwsector steeds populairder. Het brengt namelijk veel voordelen met zich mee, waaronder een gezonder leefklimaat. Eco-bouwmaterialen voorziet in deze vraag door een breed assortiment duurzame bouwmaterialen aan te bieden. Het brede assortiment bestaat o.a. uit natuurlijke isolatiematerialen, natuurlijk stucwerk, natuurverf, wandverwarming, houtkachels en nog veel meer. Bent u nieuwsgierig geworden naar de producten van Eco-bouwmaterialen? Bekijk dan direct het assortiment in de webshop!

Positie
Van hoog naar laag sorteren
Foto-tabel Lijst
9 per pagina

Artikelen 1 tot 9 van 18 in totaal

Pagina:
 1. 1
 2. 2
Positie
Van hoog naar laag sorteren
Foto-tabel Lijst
9 per pagina

Artikelen 1 tot 9 van 18 in totaal

Pagina:
 1. 1
 2. 2

Waarom duurzaam bouwen?

Waarom is groen en duurzaam bouwen zo belangrijk? Los van alle voordelen zoals een gezonder leefklimaat worden grondstoffen schaarser en is het gebruik van duurzame bouwmaterialen beter voor mens en milieu. De natuurlijke eigenschappen zoals vochtregulering, warmteabsorbatie, damp-openheid leveren allemaal een bijdrage aan een gezonder leefklimaat. Door gebruik te maken van de duurzame bouwmaterialen van Eco-bouwmaterialen kunt u energie besparen. Dit kan bijvoorbeeld door een compacte gebouwvorm, het toepassen van natuurlijke isolatie in gevels, daken en vloeren, stoken met een accumulerende houtkachel, wandverwarming etc. Daarnaast bespaart u hiermee veel geld op uw energiekosten.

Ruim assortiment

Bij Eco-bouwmaterialen heeft u een ruime keuze uit duurzame materialen voor de bouw. Eco-bouwmaterialen voorziet uw woning van A tot Z van milieu bewuste materialen. Het assortiment bestaat o.a. uit:

 • Stucmaterialen;
 • Leem;
 • Kalk;
 • Tadelakt;
 • Beton Ciré;
 • Natuurverf;
 • Houtkachels;
 • En nog veel meer!

Eco-bouwmaterialen

Bij Eco-bouwmaterialen bent u verzekerd van hoge kwaliteit strong>duurzame materialen bouw. Wist u dat Eco-bouwmaterialen al meer dan 15 jaar gespecialiseerd is in natuurlijke bouwmaterialen? Met deze kennis bieden wij u de beste producten aan. Daarnaast beschikt Eco-bouwmaterialen over een unieke showroom waar u alle producten op uw gemak kunt bekijken. Heeft u meer kennis en ondersteuning nodig? Volg dan één van de natuurlijke workshops van Eco-bouwmaterialen. Tot slot kunt u bij Eco-bouwmaterialen rekenen op scherpe prijzen en een snelle levering. Eco-bouwmaterialen, alles voor duurzaam bouwen!

Alle prijzen op deze webshop zijn inclusief 21% BTW.