Producten

AANBIEDING: Showroommodel Beton Cire betonlook tafel 2.4m x 1.0m

850.00 600.00

Beschikbaar: Leverbaar

Aanbieding showroommodel: * 

Deze betonlook tafels worden stuk voor stuk met de hand gemaakt. Het beton wordt met vegende bewegingen op het tafelblad aangebracht. Iedere tafel is dan ook uniek en bijzonder. De bladen zijn waterdicht, hittebestendig én vlekbestendig. De kleur beton look grijs in de afmeting 1.0m bij 2.4m is uit voorraad leverbaar. Overige afmetingen en kleuren zijn op maat te maken met een levertijd van 4-6 weken.

Het showroommodel kunt u gratis op halen in onze showroom of u kunt kiezen om deze te laten bezorgen door onze transporteur. De kosten van het transport bedragen EUR 110,-.

Wilt u meer weten over bovenstaand product, graag deskundig advies, een totaal offerte ontvangen of een afspraak maken? Neem dan contact met ons op via 0575 432 336 of info@eco-bouwmaterialen.nl. U bent ook van harte welkom in onze showroom.

Wij hebben een speciale aanbieding op ons showroommodel in de kleur beton look grijs. Wilt u deze tafel graag in het echt zien, dan bent u van harte welkom in onze showroom in Toldijk (nabij Zutphen).

Afmetingen tafelblad
– 2.40m x 1.0m

De dikte van het blad bedraagt 10cm. 

Kleur
Beton look grijs.

Onderstel
U kunt zelf kiezen welk onderstel u bij uw tafelblad wilt hebben. U kunt kiezen uit een houten onderstel of metalen onderstel in een recht model of gekruist. De hoogte van de tafel van blad tot grond bedraagt 74cm hoog. Zit uw onderstel hier niet tussen, neem dan contact met ons op om de mogelijkheden door te nemen.

Levertijd
Direct uit voorraad leverbaar.

Onderhoud
U kunt de tafels eenvoudig schoonmaken met groene zeep of u kunt kiezen voor de speciaal ontwikkelde schoonmaakset voor betonstuc

Maatwerk
U kunt uw tafel ook geheel op maat laten maken. U kunt zelf kiezen voor de grootte van het tafelblad, de kleur van de betonstuc en de tafelpoten.

Wilt u graag zelf aan de slag om uw tafel te voorzien van een betonstuc blad, dan kunt u de producten van Ecowall Base beton gebruiken. 

Additional information

Weight1600 kg