Producten

Ecowall Beton Cire tafel 2.4m x 1.0m

850.00 600.00

Beschikbaar: Leverbaar

De Ecowall Beton Cire tafel  is waterdicht, hittebestendig én vlekbestendig. De tafel is geschikt voor binnen gebruik en heeft een lange levensduur door de slijtvaste betonstuc. U kunt kiezen uit 164 Ecowall base beton kleuren en diverse bijpassende onderstellen

Naast de standaard afmetingen is het ook mogelijk om uw tafel geheel op maat te laten maken.

De Ecowall Beton Cire tafel is dè unieke blikvanger in uw interieur. Ze worden stuk voor stuk met de hand gemaakt en zijn waterdicht, hittebestendig én vlekbestendig. De betonlook tafels zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren met diverse bijpassende onderstellen. U kunt kiezen uit 164 Ecowall base beton kleuren, zo heeft u een unieke tafel passend bij uw interieur. Naast de standaard afmetingen is het ook mogelijk om uw tafel geheel op maat te laten maken.

Afmetingen beton tafel

  • 2.40m x 1.0m
  • De dikte van het blad bedraagt 10cm.
  • De hoogte van de tafel van blad tot grond bedraagt 74cm hoog.
  • Geschikt voor binnen gebruik.

Kleur

Met 164 mogelijke kleuren is er voor elk interieur een passende optie te vinden.  Scroll gerust door onze base beton pagina om uw kleur te bepalen !

Onderstel

U kunt zelf kiezen welk onderstel u bij uw tafelblad wilt hebben. U kunt kiezen uit een houten onderstel of metalen onderstel in een recht model of gekruist.  Zit uw onderstel hier niet tussen, neem dan contact met ons op om de mogelijkheden door te nemen.

Onderhoud

U kunt de tafels eenvoudig schoonmaken met groene zeep of u kunt kiezen voor de speciaal ontwikkelde schoonmaakset voor betonstuc.

Maatwerk

U kunt uw tafel ook geheel op maat laten maken. U kunt zelf kiezen voor de grootte van het tafelblad, de kleur van de betonstuc en de tafelpoten. Levertijd van de op maat gemaakt tafels bedraagt 4 tot 6 weken.

Wilt u graag zelf aan de slag om uw tafel te voorzien van een betonstuc blad, dan kunt u de producten van Ecowall Base beton gebruiken.

Ecowall betonstuc tafel kopen?

Kom met ons in contact als u meer informatie wenst te ontvangen over dit product. Contact opnemen kan door te bellen naar 0575 432 336 of te mailen naar info@eco-bouwmaterialen.nl.

Wilt u de producten eerst in het echt bekijken? Breng dan een bezoekje aan onze showroom in Toldijk (dichtbij Zutphen).

Additional information

Weight 1600 kg
1
0