Producten

Onderhoudsmiddel betonstuc cleaner & protect (mat)

€16.00

Betonstuc cleaner & protect zijn onderhoudsmiddelen voor betonstuc. Deze producten zijn ontwikkeld om u optimaal en langdurig van een wand en of vloer te laten genieten zijn er speciale onderhoudsproducten ontwikkeld.

Voor onze betonstuc afwerkingen zijn er onderhoudsproducten ontwikkeld. Deze twee producten zorgen voor het behoud van uw vloer en wand; zowel in kwaliteit als in uitstraling!

Verwerking

SA PU Cleaner: deze is een speciale actieve reiniger voor de dagelijkse of wekelijkse schoonmaak.De cleaner is geschikt voor het dagelijks onderhoud van betonstuc producten met een matte uitstraling (speciaal voor gebruik in combinatie met SA PU Protect Mat)

SA PU Protect Mat: is een beschermlaag geschikt voor een snelle opfrissing.Het beschermt de vloer en vormt een matte laag wat het dagelijks onderhoud veel eenvoudiger maakt.  Geschikt voor betonstuc producten met een matte uitstraling.

Lees hier meer over de onderhoud van uw betonstuc wand of vloer.

Beschikbare afmetingen

  • SA PU Cleaner 1 liter
  • SA PU Protect Mat 1 liter

Betonstuc cleaner & protect kopen?

Kom met ons in contact als u meer informatie wenst te ontvangen over dit product. Contact opnemen kan door te bellen naar 0575 432 336 of te mailen naar info@eco-bouwmaterialen.nl.

Wilt u de producten eerst in het echt bekijken? Breng dan een bezoekje aan onze showroom in Toldijk (dichtbij Zutphen).

Productbladen:

  • Lees hier meer over de onderhoud van uw betonstuc wand of vloer.

Additional information

Weight 1 kg
0