Producten

Multi impregneer t.b.v. Beton Ciré, vanaf 1 ltr/ 20m2

43.05

Selecteer hier de gewenste afmeting: * 

Professional? Vraag hier uw offerte aan.

 • Multi impregneer t.b.v. Beton Ciré. De impregneer zorgt ervoor dat de kleur van uw betonstuc nog beter naar voren komt.

  Multi Impregneer is een extreem emissiearme sneldrogende 1 componenten, transparante impregneer. Geschikt voor ieder van onze betonstuc producten om de kleur nog meer naar voren te laten komen.

  Verwerking

  Zodra het onderliggende oppervlak is geschuurd als onderdeel van het applicatieproces van de cementgebonden Stone Age producten, dient de Multi Impregneer te worden aangebracht voordat de sealer wordt aangebracht. Voordat de Multi Impregneer aanbrengt, schudt u deze goeden roert u deze vervolgens grondig -handmatig of mechanisch –door, tot de Multi Impregneer perfect is gehomogeniseerd. Breng het aan de zijkanten van het oppervlak aan met een kwast; de rest van het oppervlak kan dun worden ingerold met een microvezelroller of worden gespaandmet een niet-flexibele wisser. Voorkom dikke lagen, plasvormingof afdrukkenvan de rollertijdens het aanbrengen.Houd er rekening mee dat het veroorzaken van te veel / sterke luchtstromingen (tocht) kan leiden tot verstoringen in het oppervlak, zoals kleur-en / of glansverschillen.

  Let op: nadat het Stone Age-product is aangebrachtop de vloer, mag deze vloer–in verband met de samenstellingvan het Stone Age, dus ook wanneer de vloer al in gebruik is, nooit met tape worden afgeplakt.

  Beschikbare afmetingen

  • 1 liter
  • 2,5 liter
  • 5 liter

  Stone Age Multi Impregneer voor betonstuc kopen?

  Kom met ons in contact als u meer informatie wenst te ontvangen over dit product. Contact opnemen kan door te bellen naar 0575 432 336 of te mailen naar info@eco-bouwmaterialen.nl.

  Wilt u de producten eerst in het echt bekijken? Breng dan een bezoekje aan onze showroom in Toldijk (dichtbij Zutphen).

  Productbladen:

  Additional information

  Weight 1 kg