Producten

Ecowall base betonstuc kant en klaar 10-1 Dutch Grey/ 5m2

141.00

Beschikbaar: Leverbaar

Kies hier de gewenste samenstelling: * 

Kitchen protect:

Ecowall betonstuc is een kant en klare betonciré mix die verdeeld zit in 2 verschillende verpakkingen. De eerste is geschikt voor de 1e laag, de 2e is voor de 2e afwerklaag. Makkelijk aan te brengen in vijf stappen en niet meer zelf mixen of afmeten.

Wat krijgt u in dit pakket voor 5m2:
BaseBeton Basa : de eerste ‘grove’ laag  – 3,5kg
BaseBeton Sensa: de tweede ‘fijne’ laag – 1,5kg
BaseBeton Coating – 0,5 liter

Wilt u meer weten over bovenstaand product, graag deskundig advies of een afspraak maken? Neem dan contact met ons op via 0575 432 336 of info@eco-bouwmaterialen.nl. U bent ook van harte welkom in onze showroom om de samples te bekijken.

IJzersterk, waterdicht, hygiënisch én onderhoudsvriendelijk: niet voor niets is betonstuc een zeer geliefd alternatief voor tegelwerk in keukens, badkamers en toiletruimtes. De betonstuc van Ecowall wordt bovendien naadloos aangebracht, wat slijtage voorkomt. Hiermee onderscheidt Ecowall betonstuc zich van alle andere producten op de markt waarmee u een stoere en industriële betonlook kunt creëren. Een tweede unieke eigenschap van onze betonstuc is dat het op alle ondergronden te gebruiken is. Zelfs bestaand tegelwerk is een prima basis voor de betonstuc van Ecowall.

Uw voordeel? U wordt niet opgezadeld met moeilijk en tijdrovend sloop- en breekwerk. U vlakt het tegelwerk simpelweg uit, waarna de betonstuc meteen kan worden aangebracht. Op deze manier realiseert u al binnen twee dagen een strakke betonlook muur of vloer.

Kleuren
Ecowall betonstuc is verkrijgbaar in een groot aantal standaardkleuren, maar is daarnaast leverbaar in iedere RAL kleur (RAL kleurenkaart).

Stappenplan

Stap 1
Om te beginnen wordt de ondergrond voorgestreken met de Ecowall Primer. Bij een zuigende ondergrond wordt deze primer een op een verdund met water.

Stap 2
De eerste laag Ecowall betonstuc wordt, in een zo gelijkmatig mogelijk dikte, aangebracht met een speciaal spackmes. De eerste laag is bepalend voor de uitstraling van de uiteindelijke Ecowall betonstuc afwerking.

Stap 3
Wanneer de eerste laag Ecowall betonstuc handdroog is, wordt de tweede laag aangebracht. Ook voor deze laag wordt een spackmes gebruikt. Voor iedere vierkante meter wordt er (om en nabij) een kilo Ecowall betonstuc gebruikt.

Stap 4
De Ecowall betonstuc wordt opgeschuurd met een excentrische roterende schuurmachine. Hierbij wordt schuurpapier met een korrel van 120 of 80 gebruikt. Aansluitend wordt het geschuurde oppervlak met een industriele stofzuiger stofvrij gemaakt.

Stap 5
Voor het gewenste eindresultaat wordt de Ecowall betonstuc afgewerkt met een twee-componenten nylon roller.

Tip: wordt er Ecowall betonstuc op de vloer aangebracht? Het dragen van schoenhoezen voorkomt storende voetafdrukken.

Ecowall betonstuc op aanrechtbladen en keukenachterwanden
Ecowall betonstuc kan ook worden toegepast op aanrechtbladen en keukenachterwanden. Voor deze toepassing dient wel een speciale sealer te worden gebruikt genaamd Kitchen Protect. Let op: Kitchen protect geeft kleurverandering en zijdemat glans. U dient er ook rekening mee te houden dat dit product als een natuurstenen aanrechtblad moet worden behandeld. Ondanks een afwerking met een speciale sealer kan het nog steeds voorkomen dat heet vet vlekken veroorzaakt.

Technische eigenschappen
– Maximaal 12 maand houdbaar.
– Voor alle ruimtes.
– Waterbestendig.
– Maximale dikte per laag 0,2-0,5mm.

Klik hier voor meer informatie over Ecowall betonstuc.

Divers
Stookprotocol ondervloer.
Toepassing Kitchen Protect.

Additional information

Weight3 kg
1
0