Producten

Ecowall base betonstuc kant en klaar 10-1 Dutch Grey/ 5m2

161.00

Beschikbaar: Leverbaar

Kies hier de gewenste samenstelling: * 

Kitchen protect:

Ecowall Base betonstuc is een naadloos en waterdicht stuc product. Het is geschikt voor elke ruimte in huis, ook toepasbaar in keuken en badkamer.

Base betonstuc is te krijgen in een compleet pakket geschikt voor wanden en vloeren. Ten behoeve van keukens besteld u de betonstuc zonder de coating + kitchenprotect.

IJzersterk, waterdicht, hygiënisch én onderhoudsvriendelijk: niet voor niets is betonstuc een zeer geliefd alternatief voor tegelwerk in keukens, badkamers en toiletruimtes. De betonstuc van Ecowall wordt bovendien naadloos aangebracht, wat slijtage voorkomt. Hiermee onderscheidt Ecowall betonstuc zich van alle andere producten op de markt waarmee u een stoere en industriële betonlook kunt creëren. Een tweede unieke eigenschap van onze betonstuc is dat het op alle ondergronden te gebruiken is. Zelfs bestaand tegelwerk is een prima basis voor de betonstuc van Ecowall.

Uw voordeel? U wordt niet opgezadeld met moeilijk en tijdrovend sloop- en breekwerk. U vlakt het tegelwerk simpelweg uit, waarna de betonstuc meteen kan worden aangebracht. Op deze manier realiseert u al binnen twee dagen een strakke betonlook muur of vloer.

Kleuren betonstuc

Ecowall betonstuc is in 64 prachtige kleuren en in bijna elke RAL kleur verkrijgbaar. U vindt alle kleuren in het productoverzicht van Ecowall Base betonstuc.

Zoekt u eigenlijk een betonstuc met een wat grovere structuur dan de base betonstuc? dan is de Beton Ciré een goede keuze. Het aanbrengen van dit materiaal gebeurt met de hand door middel van vegende bewegingen, schuring en wrijving. Degene die de Beton Ciré aanbrengt bepaald voor een groot deel de uiteindelijke structuur van het stucwerk.

Toepassingen

Base betonstuc compleet pakket is geschikt voor toepassing op wanden en vloeren. Het pakket bestaat uit de volgende 3 componenten:

  1. Basa : de eerste ‘grove’ laag  – 3,5kg
  2. Sensa: de tweede ‘fijne’ laag – 1,5kg
  3. Coating – 0,5 liter

Naast dat Ecowall betonstuc kan worden toegepast op wanden en vloeren kan het ook op aanrechtbladen en keukenachterwanden. Voor deze toepassing dient wel een speciale sealer te worden gebruikt genaamd Kitchen Protect.

Let op: Kitchen protect geeft kleurverandering en een zijdemat glans. U dient er ook rekening mee te houden dat dit product als een natuurstenen aanrechtblad moet worden behandeld.

Toebehoren

Om u optimaal en langdurig van een wand en of vloer te laten genieten zijn er speciale onderhoudsproducten ontwikkeld zoals de betonstuc cleaner & protect. Maar denk ook aan eventuele voorstrijk die er voor zorgt dat er op een zuigende ondergrond toch betonstuc aangebracht kan worden.

Technische eigenschappen

  • Maximaal 12 maand houdbaar.
  • Waterbestendig
  • Maximale dikte per laag 0,2-0,5mm.

Ecowall Base betonstuc kopen?

Kom met ons in contact als u meer informatie wenst te ontvangen over dit product. Contact opnemen kan door te bellen naar 0575 432 336 of te mailen naar info@eco-bouwmaterialen.nl.Wilt u de producten eerst in het echt bekijken? Breng dan een bezoekje aan onze showroom in Toldijk (dichtbij Zutphen).

Productbladen:

Additional information

Weight 5 kg
1
0