Producten

Ecohecht

49.95230.00

Clear

Professional? Vraag hier uw offerte aan.

 • Ecohecht is speciaal ontwikkeld voor het voorbereiden, verzegelen en optimaliseren van de dichtheid en hechting van zowel zuigende als niet-zuigende ondergronden. De Ecohecht wordt geadviseerd voor cementaire eindproducten met korrel voor extra hechting.

  Ecohecht is speciaal ontwikkeld voor het voorbereiden, verzegelen en optimaliseren van de dichtheid en hechting van zowel zuigende als niet-zuigende ondergronden. Ecohecht kan worden gebruik als primer onder Basebeton en Oxidestuc. De ondergrond dient altijd vlak, strak en egaal van kleur te zijn. De Ecohecht wordt geadviseerd voor cementaire eindproducten met korrel voor extra hechting.

  Wijze van aanbrengen

  De ondergrond dient droog, vast en vrij van zowel stof als oplosmiddelen te zijn. In geval van (sterk) zuigende ondergronden kan Ecohecht met tot maximaal 15 % water verdund worden. U brengt een egale laag aan met een kort- of langpolige roller. Voorkom wel enige lekstrepen tijdens het aanbrengen.

  Beschikbare afmetingen van Ecohecht

  • Indicatie! 1L/10m2.
  • Indicatie! 5L/50m2.

  Ecohecht voor betonstuc kopen?

  Kom met ons in contact als u meer informatie wenst te ontvangen over dit product. Contact opnemen kan door te bellen naar 0575 432 336 of te mailen naar info@eco-bouwmaterialen.nl.

  Productbladen:

  • Klik hier voor meer informatie over Ecohecht.