Producten

Beton Ciré 725 assyria/ 4m2

123.50

Beschikbaar: Leverbaar

Kitchen protect:

Kies hier de gewenste samenstelling: * 

Beton Ciré is toepasbaar in elke ruimte waaronder uw keuken, badkamer, vloeren, schouw of als wandafwerking. Stucwerk dat zeer sterk, waterdicht en gebruiksvriendelijk is.

Beton Ciré is zeer sterk, waterdicht en gebruiksvriendelijk. Het is toepasbaar in elke ruimte waaronder uw keuken, badkamer, vloeren, schouw of als wandafwerking. Het materiaal is voegloos en is makkelijk schoon te houden met groene zeep. Gebruik geen middelen met chemische bestanddelen, aangezien de waterdichte laag op de beton ciré hierdoor wordt aangetast.

Dit van oorsprong Franse betonstuc zorgt voor een warme uitstraling in ieder interieur. De letterlijke vertaling van Beton Ciré is gewreven beton. Na droging en afwerking wordt de cementmortel een steenachtige stuc: het Beton Ciré. Door de unieke samenstelling en vele verschillende mogelijkheden, is het een ideaal product voor vele ruimtes in uw huis. Waardoor het een een natuurlijke en levendige uitstraling geeft. Het is een zeer flexibel en sterk product, omdat het bestaat uit cement aangemengd met een hars. Tevens is het een goed alternatief voor tadelakt, wat eveneens waterdicht is.

Kleuren Beton Ciré

Beton Ciré kent een uitgebreid kleurenaanbod. Van warme cappuccino- , grijze tot helderblauwe oceaankleuren, in totaal 44 verschillende kleuren. Het betonpoeder zelf is wit of grijs. Door toevoeging van pigment in de droge stof krijgt men de uiteindelijke kleur. De kleur is dan ook door-en-door en zal niet slijten.

Klik hier voor een overzicht van de kleuren van Beton Ciré, om de kleuren in het echt te bekijken kunt u een afspraak maken om onze showroom in Toldijk (dichtbij Zutphen) te bezoeken.

Toepassing

De Beton Ciré brengt u aan in 2 lagen met behulp van een spaan met een minimale dikte van 2 mm en een maximale dikte van 6 mm door middel van vegende bewegingen. De hand van de verwerker is dan ook duidelijk zichtbaar in de structuur van dit beton. In principe is deze variant geschikt voor alle ondergronden, mits deze stabiel, droog en ‘niet-zuigend’ zijn. Wilt u weten hoe u Beton Ciré precies moet aanbrengen, lees dan onderstaande uitgebreide instructies (zie productbladen).

Vloerafwerking
Zowel Beton Ciré originale, MyCrete als Ecowall betonstuc zijn geschikt voor vloeren. Heeft of legt u vloerverwarming aan? Lees dan goed het Stookprotocol ondervloer. Na het leggen van de Beton Ciré vloer dient u 6 weken droogtijd te respecteren. Na deze periode wordt geadviseerd om de vloerverwarming met niet meer dan 5 graden Celsius per week op te stoken. Maximale temperatuur bovenkant vloer 29 graden Celcius (insteltemperatuur 32 graden Celcius).

Aanrechtbladen en keukenachterwanden
Beton Ciré kan ook worden toegepast op aanrechtbladen en keukenachterwanden. Voor deze toepassing dient wel een speciale sealer te worden gebruikt genaamd Kitchen Protect. Let op: Kitchen protect geeft kleurverandering en zijdemat glans. U dient er ook rekening mee te houden dat dit product als een natuurstenen aanrechtblad moet worden behandeld. Ondanks een afwerking met een speciale sealer kan het nog steeds voorkomen dat heet vet vlekken veroorzaakt.

Toebehoren

De prijs van Beton Ciré is per 4m2 en u krijgt dan alle ingrediënten om Beton Ciré te maken. Het Beton Ciré cement en de juiste hoeveelheid kleur pigment plus de resin vloeistof om deze aan te maken zodat de Beton Ciré gesmeerd kan worden. Dit alles is voldoende voor twee lagen Beton Ciré. De Ecowall 2K-PU Lak is de standaard coating ten behoeve van Beton Ciré. Hij geeft een matte afwerking en sterke bescherming tegen een stootje of vuil. De impregneer is voor de bescherming en de lak om de Beton Ciré waterdicht te maken. Wilt u dit product toepassen in de keuken (keukenblad of achterwand), kies dan voor de Beton Ciré zonder lak en bestel de Kitchen protect erbij

Beton Ciré kopen?

Kom met ons in contact als u meer informatie wenst te ontvangen over dit product. Contact opnemen kan door te bellen naar 0575 432 336 of te mailen naar info@eco-bouwmaterialen.nl.

Wilt u de producten eerst in het echt bekijken? Breng dan een bezoekje aan onze showroom in Toldijk (dichtbij Zutphen).

Productbladen:

Instructies voor verwerking & onderhoud van Beton Ciré:

Instructies voor verwerking & onderhoud MyCrete:

Divers:

Additional information

Weight 12 kg
1
0