Producten

Beton Ciré 725 assyria/ 4m2

123.50

Beschikbaar: Leverbaar

Kitchen protect:

Kies hier de gewenste samenstelling: * 

Stucwerk dat zeer sterk, waterdicht en gebruiksvriendelijk is. Beton Ciré is toepasbaar in elke ruimte waaronder uw keuken, badkamer, vloeren, schouw of als wandafwerking.

De prijs van Beton Ciré is per 4m2 en u krijgt dan alle ingrediënten om Beton Ciré te maken. Het Beton Ciré cement en de juiste hoeveelheid kleur pigment plus de resin vloeistof om deze aan te maken zodat de Beton Ciré gesmeerd kan worden. Dit alles is voldoende voor twee lagen Beton Ciré. De impregneer is voor de bescherming en de lak om de Beton Ciré waterdicht te maken. Wilt u dit product toepassen in de keuken (keukenblad of achterwand), kies dan voor de beton cire zonder lak en bestel de Kitchen protect erbij. Wilt u graag een sample zien en bent u niet in staat om naar onze showroom te komen, bestel deze dan via onze webshop.

Heeft u vragen, wilt u graag deskundig advies of een totaal offerte, neem dan contact met ons op via 0575 432 336 of info@eco-bouwmaterialen.nl. U bent ook van harte welkom in onze showroom om de Beton Ciré in het echt te bekijken.

Beton Ciré is zeer sterk, waterdicht en gebruiksvriendelijk. Beton Ciré is toepasbaar in elke ruimte waaronder uw keuken, badkamer, vloeren, schouw of als wandafwerking. Het materiaal is voegloos en is makkelijk schoon te houden met groene zeep. Gebruik geen middelen met chemische bestanddelen, aangezien de waterdichte laag op de beton cire hierdoor wordt aangetast.

Dit van oorsprong Franse betonstuc zorgt voor een warme uitstraling in ieder interieur. De letterlijke vertaling van Beton Ciré is gewreven beton. Na droging en afwerking wordt de cementmortel een steenachtige stuc: het Beton Ciré. Door de unieke samenstelling en vele verschillende mogelijkheden, is het een ideaal product voor vele ruimtes in uw huis. Beton Ciré heeft een natuurlijke en levendige uitstraling. Het is een zeer flexibel en sterk product, omdat het bestaat uit cement aangemengd met een hars. Tevens is het een goed alternatief voor tadelakt, wat eveneens waterdicht is.

Verschillende soorten Beton stuc
Beton ciré Originale en MyCrete hebben beide dezelfde kleurenkaart. MyCrete betonstuc onderscheidt zich van Beton Ciré met name in de rustigere uitstraling van het stucwerk. De Ecowall betonstuc heeft een eigen kleurenkaart en het voordeel van dit materiaal is dat het kant en klaar wordt geleverd. Als u de producten en de vele mogelijkheden aan kleuren in het echt wilt zien, kom dan naar onze showroom.

Kleuren:
Beton Ciré kent een uitgebreid kleurenaanbod. Van warme cappuccino- , grijze tot helderblauwe oceaankleuren, in totaal 44 verschillende kleuren. Het betonpoeder zelf is wit of grijs. Door toevoeging van pigment in de droge stof krijgt men de uiteindelijke kleur. De kleur van het Beton Ciré is dan ook door-en-door en zal niet slijten. Wilt u graag een sample zien, bestel deze dan via onze webshop.

Klik hier voor de kleurenkaart van Beton Ciré. *de getoonde kleuren zijn indicatief en kunnen iets afwijken.

Hoe breng je Beton Ciré aan?
De Beton Ciré breng je aan in 2 lagen met behulp van een spaan met een minimale dikte van 2 mm en een maximale dikte van 6 mm door middel van vegende bewegingen. De hand van de verwerker is dan ook duidelijk zichtbaar in de structuur van dit beton. In principe is deze variant geschikt voor alle ondergronden, mits deze stabiel, droog en ‘niet-zuigend’ zijn. Wilt u weten hoe u Beton Ciré precies moet aanbrengen, lees dan onderstaande uitgebreide instructies over de voorbereiding, ondergrond, verwerking en onderhoud.

Beton Ciré als vloerafwerking 
Zowel Beton Ciré originale, MyCrete als Ecowall betonstuc zijn geschikt voor vloeren. Heeft of legt u vloerverwarming aan? Lees dan goed het Stookprotocol ondervloer. Na het leggen van de Beton Cire vloer dient u 6 weken droogtijd te respecteren. Na deze periode wordt geadviseerd om de vloerverwarming met niet meer dan 5 graden Celsius per week op te stoken. Maximale temperatuur bovenkant vloer 29 graden Celcius (insteltemperatuur 32 graden Celcius).

Beton Ciré op aanrechtbladen en keukenachterwanden
Beton Ciré kan ook worden toegepast op aanrechtbladen en keukenachterwanden. Voor deze toepassing dient wel een speciale sealer te worden gebruikt genaamd Kitchen Protect. Let op: Kitchen protect geeft kleurverandering en zijdemat glans. U dient er ook rekening mee te houden dat dit product als een natuurstenen aanrechtblad moet worden behandeld. Ondanks een afwerking met een speciale sealer kan het nog steeds voorkomen dat heet vet vlekken veroorzaakt.

Instructies voor verwerking & onderhoud van Beton Ciré:
Handleiding verwerking Beton Ciré Originale.
Onderhoudsadvies Beton Cire wanden.
Onderhoudsadvies Beton Cire vloeren.
Periodiek onderhoud vloeren.

Instructies voor verwerking & onderhoud MyCrete:
Handleiding verwerking MyCrete.
Onderhoud en gebruik MyCrete.

Divers
Stookprotocol ondervloer.
Toepassing Kitchen Protect.

Additional information

Weight12 kg
1
0