U hebt geen items in uw winkelwagen.

MyCrete betonstuc

MyCrete is stucwerk dat zeer sterk, waterdicht en gebruiksvriendelijk is. MyCrete is toepasbaar in elke ruimte waaronder uw keuken, badkamer, vloeren, finoven, sauna, stoomdouche en buitenmeubelen. Er zijn meerdere verschillende soorten beton stuc, namelijk Beton ciré Originale, beton floor en MyCrete. Alle soorten beton stuc hebben  dezelfde kleurenkaart. Beton floor is een nieuw type Beton Ciré dat speciaal is ontwikkeld voor vloeren. Door de unieke samenstelling is het slijtvast en daardoor erg duurzaam. MyCrete betonstuc onderscheidt zich van Beton ciré Originale met name in de rustigere uitstraling van het stucwerk. Als u de producten en de vele mogelijkheden aan kleuren in het echt wilt zien, kom dan naar onze showroom.

Naam
Van hoog naar laag sorteren
Foto-tabel Lijst
9 per pagina

Artikelen 1 tot 9 van 13 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2
Naam
Van hoog naar laag sorteren
Foto-tabel Lijst
9 per pagina

Artikelen 1 tot 9 van 13 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Betonlook met MyCrete betonstuc

MyCrete is een puur betonstuc voor uw wand en vloer dat zeer sterk, waterdicht en gebruiksvriendelijk is en is op een eenvoudige manier aan te brengen. Strak beton door de eenvoud van Micro Concrete, een mix van cement, marmerkorrels en zand. Een echte betonwand of vloer die leverbaar is in vele kleuren. MyCrete is toepasbaar in elke ruimte waaronder uw keuken, badkamer, vloeren, schouw of als wandafwerking. De prijs van MyCrete is per 10m2. U krijgt dan alle ingrediënten om MyCrete te maken (cement, pigment, sealer etc.) thuisgestuurd.

MyCrete zelf aanbrengen

Wilt u graag zelf MyCrete aanbrengen in uw badkamer, keuken, vloer of bijvoorbeeld uw toilet? Dan kunt u bij Eco-bouwmaterialen terecht voor al uw materialen, deskundig advies en ondersteuning. Bij de producten in de webshop kunt u de verwerkingsvoorschriften terugvinden waarin u kunt lezen hoe het proces precies werkt. Bestudeer de verwerkinginstructies goed, zodat u weet wat u nodig heeft voor een juiste ondergrond en opbouw. U kunt de MyCrete per 10m2 rechtstreeks in onze webshop kopen. U krijgt dan alle ingrediënten om MyCrete beton stuc te maken (cement, pigment, sealer etc.) thuisgestuurd.

Beton Ciré per m2 kopen?

Bent u geïnteresseerd in de prijs per m2 van MyCrete of wilt u graag Mycrete beton stuc kopen? In de webshop van Eco-bouwmaterialen kunt u gemakkelijk de kosten van de MyCrete per m2 bekijken en berekenen hoeveel materiaal u nodig heeft voor uw project. Eco-bouwmaterialen is expert op het gebied van MyCrete en heeft al vele jaren ervaring met de verwerking hiervan. Voor deskundig advies kunt u altijd vrijblijvend contact opnemen met het team van Eco-bouwmaterialen via 0575 432 336 of via e-mail info@eco-bouwmaterialen.nl. Ook bent u van harte welkom om een afspraak te maken in onze showroom in Toldijk (nabij Zutphen, Gelderland) om inspiratie op te doen.

Alle prijzen op deze webshop zijn inclusief 21% BTW.