Betonstuc

Beton Ciré Originale betonstuc

Betonstuc

Wat maakt betonstuc zo bijzonder? Naast het feit dat het een mooie, natuurlijke en sfeervolle uitstraling geeft, is het een water- en vloeistofdichte stuc, onderhoudsvriendelijk en voegloos. Deze eigenschappen maken betonstuc dus ideaal voor badkamers, maar ook keukens, trappen, vloeren, houtkachels, meubelen, tuinmeubelen, stoomcabine’s, sauna’s etc. De mogelijkheden zijn eindeloos. Beton stuc van stoneage is verkrijgbaar in 44 verschillende kleuren, zie de kleurenkaart. Het kleurenpallet bevat prachtige natuurkleuren, zoals aardetinten maar ook de veel toegepaste betonlook. Beton Ciré Originale heeft een levendiger effect, wilt u graag een rustigere uitstraling kies dan voor MyCrete. Ook is het mogelijk om uw vloer te voorzien van betonstuc met Beton Ciré Originale, Beton Floor of MyCrete. Bekijk direct het assortiment in de webshop van Eco-bouwmaterialen. Vindt u het lastig om een kleur te kiezen? In de showroom van Eco-bouwmaterialen in Toldijk (nabij Zutphen, Gelderland) kunt u veel verschillende kleurenstalen bekijken en eventueel kleurmonsters van de gewenste kleur gratis meenemen. U bent van harte welkom!

Beton stuc zelf doen

U kunt zelf uw beton stuc aanbrengen in uw badkamer, keuken of uw toilet, zowel op de wanden als op de vloer. Eco-bouwmaterialen ondersteunt u graag bij en derhalve vindt u bij de producten de verwerkingsvoorschriften terug waarin u kunt lezen hoe het beton stuc proces werkt. Bestudeer de verwerkinginstructies goed, zodat u weet wat u nodig heeft voor een juiste ondergrond.

De prijs van beton stuc

Wilt u graag weten wat de prijs is van beton stuc? In de webshop van Eco-bouwmaterialen kunt u gemakkelijk de prijzen van de beton stuc van stoneage per m2 bekijken en berekenen hoeveel materiaal u nodig heeft voor uw project. De prijs per m2 is voor iedere kleur hetzelfde. Heeft u veel m2 beton cire nodig voor uw project, neem dan contact op voor een totaal offerte via info@eco-bouwmaterialen.nl.

Beton stuc kopen?

Bent u van plan uw badkamer, toilet etc. te voorzien van beton stuc en wilt u graag beton stuc kopen?. Eco-bouwmaterialen is expert op het gebied van beton stuc en heeft al meer dan 15 jaar ervaring met de verwerking hiervan. Als u graag deskundig advies wilt, dan kunt u altijd vrijblijvend contact opnemen met het team van Eco-bouwmaterialen. Deze zijn telefonisch via 0575 432 336 of via e-mail info@eco-bouwmaterialen.nl bereikbaar. Ook bent u van harte welkom om een afspraak te maken in onze showroom in Toldijk (nabij Zutphen, Gelderland) om inspiratie op te doen. Bij Eco-bouwmaterialen kunt u rekenen op deskundig advies, scherpe prijzen en een snelle levering.